Cyber Monday 2019

Cyber Monday 2019 belooft nog veel beter te worden dan vorig jaar. Dat betekent: korting, korting en nog eens korting. En daar kunt u van profiteren. De Cyber Monday deals vliegen u waarschijnlijk om de oren. Waar moet u zijn voor de beste Cyber Monday Deals 2019? We helpen u zo goed mogelijk op weg door de deelnemende winkels en webshops voor u te verzamelen en in één overzicht te zetten. Cyber Monday 2019 is dit jaar op 2 december, en valt uiteraard, zoals de naam doet vermoeden op een maandag. De dag wordt ook wel Cyber Maandag 2019 genoemd in de volksmond.

Cyber Monday 2019 deals

Wilt u direct profiteren van de beste Cyber Monday 2019 deals? Klik op het logo van uw favoriete winkel of merk en pak direct korting!


Wanneer is Cyber Monday 2019?

Cyber Monday 2019 valt op maandag 2 december 2019. Cyber Monday is elk jaar op de maandag direct na Black Friday. En Black Friday is altijd op de eerste vrijdag na Thanksgiving. Een feestdag die we in Nederland eigenlijk niet vieren, maar in Amerika wel. De dag na Thanksgiving start men met het doen van de decemberinkopen en barsten de kortingen en acties los.  Zeker de moeite waard dus om te profiteren van de Cyber Monday 2019 aanbiedingen. De deals beginnen midden in de nacht om 00.00 uur en duren tot 23.59 uur. Slechts 24 uur om de korting te pakken.

Wanneer is Thanksgiving?

Het is Thanksgiving op de vierde donderdag in de maand november. Dat betekent dat het ieder jaar op een andere datum valt. De komende jaren is dat op:

  • Thanksgiving 2020 is op donderdag 26 november
  • Thanksgiving 2021 is op donderdag 25 november
  • Thanksgiving 2022 is op donderdag 24 november

Wanneer is Black Friday?

Black Friday is direct na Thanksgiving. Dat betekent dat het de komende jaren op de volgende dagen Black Friday (Zwarte Vrijdag) is:

  • Black Friday 2020 is op vrijdag 27 november
  • Black Friday 2021 is op vrijdag 26 november
  • Black Friday 2022 is op vrijdag 25 november

Wanneer is Cyber Monday?

Omdat Cyber Monday altijd direct de eerste maandag na Black Friday is, is de Cyber Monday datum de komende jaren op:

  • Cyber Monday 2020 is op maandag 30 november
  • Cyber Monday 2021 is op maandag 29 november
  • Cyber Monday 2022 is op maandag 28 november

Cyber Monday Nederland 2019

Cyber Monday Nederland wordt dit jaar nog veel beter dan vorig jaar. De verwachtingen zijn dan ook nog een stuk hoger dan eerder. Elk jaar wordt deze kortingsdag in november bekender en bekender. De kortingen zijn vaak nog net wat hoger dan tijdens Black Friday en duren echt maar 1 dag. U moet er dus echt klaar voor zitten. Doet u dat al even midden in de nacht van zondag op maandag? Of shopt u nog even online onder werktijd of in de pauze? Wachten tot het avond is is niet aan te bevelen omdat u dan wel achter het net kunt vissen.

Waarom is Cyber Monday 2019 leuk?

Cyber Monday is ontstaan als tegenhanger van Black Friday. Tijdens Black Friday probeerde men de consumenten vooral naar de winkels toe te trekken, maar dat vonden de webshops natuurlijk minder leuk, dus begonnen ze een tegenbeweging met Cyber Monday. De aanbiedingen zijn online only verkrijgbaar en zijn vaak nog beter dan tijdens Black Friday. De kortingen lopen hoger op en daar profiteert u dan weer van. Het is een ideaal moment om te gaan shoppen voor de kerstcadeaus. Zo kunt u meer cadeaus kopen voor uw vrienden en familie met hetzelfde budget. Maar ook als u nog wat nieuwe elektronica nodig heeft, of een nieuwe laptop, wasmachine, droger, laptop of nog even op zoek bent naar uitbreiding van uw garderobe en u nog wel wat nieuwe kleding of schoenen kunt gebruiken is dit het moment om uw slag te slaan en de beste deals in de gaten te houden. Richting de kerst is de kans klein dat u nog meer korting gaat vinden.