Cyber Monday Xbox Series X

Cyber Monday Xbox Series X deals 2024

Op zoek naar de beste Cyber Monday Xbox Series X deals? Dan zit u goed! Wij hebben voor u de beste Cyber Monday Xbox Series X aanbiedingen verzameld. Profiteren? Klik op het logo van uw favoriete winkel. Zo pakt u direct Cyber Monday Xbox Series X korting.

Xbox Series X Cyber Monday

Volgens Microsoft is de Xbox Series X als opvolger van de Xbox One de meest krachtige gameconsole die Microsoft ooit heeft gemaakt. De Xbox Series X is speciaal gemaakt om de allerhoogste snelheid en de beste prestaties te leveren. Gamen ging nog nooit zo soepel en snel. De Xbox Series X beschikt over 12 teraflops aan rekenkracht en is supersnel door de SSD opslag. De nieuwste games zijn supersnel opgestart en kunt u soepel spelen. Maar dat is nog niet alles, want de Xbox Series X heeft bijvoorbeeld ook een opslagcapaciteit van 1 TB en een werkgeheugen van 16 GB. Dit helpt deze gameconsole enorm om top prestaties te leveren. De graphics die de Xbox Series X levert kunnen sowieso de 4K kwaliteit aan tezamen met 120 fps (framerates). Echt een top gameconsole dus. En goed nieuws, want u hoeft uw oude games van de vorige series Xbox gameconsoles niet weg te doen, want de oude games worden bijna allemaal ondersteund. Dit noemen ze ‘backwards compatible’.

De Xbox Series X controller is ook weer wat moderner geworden en kent ronde oppervlakken die u nog meer comfort bieden tijdens het gamen. Zo wordt het gamen nog leuker. De controller heeft ook nog meer grip en een hybride navigatiepad. De controller is overigens niet alleen te gebruiken voor de Xbox Series X, maar ook voor andere mobiele apparaten of de reguliere PC als u dat wilt.

Xbox Series X prijs

De reguliere Xbox Series X prijs is 499,99 euro. Vanaf 22 september 2020 was het mogelijk kom de Xbox Series X te reserveren en sinds 10 november 2020 zijn de winkels begonnen met het leveren. Of er specifieke Xbox Series X deals komen met mooie kortingen tijdens Cyber Monday is nog niet zeker, maar het is sowieso de moeite waard om dit goed in de gaten te houden.

Op basis van de eerdere Cyber Monday edities zijn er een aantal winkels die we extra nauwlettend voor u in de gaten houden als het gaat om Xbox Series X Cyber Monday aanbiedingen. Dat zijn onder andere: MediaMarkt, Coolblue, Bol.com, BCC, GameMania. Uiteraard gaan we u zo goed mogelijk op de hoogte houden van de beste Xbox Series X deals tijdens Cyber Monday Nederland dit jaar.

Xbox Series X games

Als de Xbox Series X gameconsole zelf nog niet in de aanbieding is in 2020, dan is er wel een kans dat u vele mooie Xbox Series X games al met een Cyber Monday korting kunt kopen. Populaire spellen zijn natuurlijk FIFA21, Call of Duty, Dirt 5, Yakuza 7, Bloodlines 2, Assassin’s Creed, Far Cry 6, Immortals en vele andere mooie games.

Cyber Week met Black Friday Xbox Series X

Niet alleen tijdens Cyber Monday heeft u de kans op een leuke Xbox Series X met korting. In de week voor Cyber Monday is het namelijk Black Friday. De Black Friday deals zijn niet alleen op de dag zelf, zoals bij Cyber Monday vaak wel het geval is, maar zijn de hele Black Week vaak al verkrijgbaar en soms zelf al de hele maand. Dat geeft u dus flink meer tijd om een mooie Xbox Series X Black Friday deal te scoren. De kortingen duren vaak ook nog tijdens het hele Black Weekend en eindigen dus op maandag met het hoogtepunt tijdens Cyber Monday. Althans, in sommige gevallen doen de webshops er net nog wat meer korting bij. Van welke Black Friday Xbox Series X deal gaat u dit jaar profiteren? Wij wensen jullie alvast veel game plezier.