Cyber Monday Google Home

Cyber Monday Google Home deals 2024

Media Markt Cyber MondayMediaMarkt Google HomeProfiteer nu van Cyber Monday

Wilt u tijdens Cyber Monday Nederland 2024 de beste Google Home deals vinden? Dat kan! Pak hier uw Cyber Monday Google Home aanbieding. Klik op het logo van uw favoriete winkel en koop direct met korting de Google Home.

Google Home Cyber Monday 2024

Met uw stem het licht in huis bedienen? Of met uw stem de radio aanzetten? Met uw stem even vragen wat er allemaal in de agenda staat vandaag? Met uw stem horen of er file is op weg naar uw werk toe? Kies dan voor de Google Home. Heeft u nog geen Google Home? Maar wilt u dat wel?  Profiteer van dan van de Google Home deals met Cyber Monday Nederland. Tijdens deze kortingsdag lopen de kortingen hoog op bij deze smart speaker.

Tijdens eerdere edities kon u rekenen op flink wat korting tijdens de Cyber Week (Black Friday en Cyber Monday). Zo kreeg u bij MediaMarkt eerder al wel eens 30% korting op de Google Home en was er ook 50% korting te scoren op de Google Home Mini. Dat belooft dus ook voor dit jaar weer veel goeds. Sla uw slag en scoor deze slimme speaker met veel korting op deze ene dag in het jaar.

Wat kunt u de Google Home  allemaal vragen? U bedient hem met uw stem, dus dat is erg makkelijk. Maar denk aan vragen zoals:

  • Staat er nog file op weg naar mijn werk?
  • Wat voor weer wordt het vandaag?
  • Wat is het laatste nieuws?
  • Doe het licht aan of uit thuis
  • Laat hem iemand bellen uit uw contactenlijst in uw telefoon.

Het gebruik is erg makkelijk, start met ‘Hey Google’ gevolgd door uw vraag en de Google Home doet zijn werk en zal antwoord geven. De Google Home maakt een hoop dingen net even wat makkelijker. Leuk voor u zelf, maar ook leuk voor de kinderen thuis. Gaat u profiteren van een Google Home Cyber Monday aanbieding dit jaar?

Google Home Mini Cyber Monday

De Google Home is er ook in een Mini variant. De naam zegt het al precies, die is qua formaat een stuk kleiner, maar hij werkt net zo goed als de reguliere Google Home die iets groter is van formaat. De Google Home Mini is een uitstekende uitbreiding als u al een losse speakerset heeft.

Beste Google Home Cyber Monday aanbiedingen

Bent u overtuigd en wilt u een Google Home aanschaffen? Doe dit dan tijdens CyberMonday dit jaar. De beste aanbiedingen kunt u scoren bij onder andere MediaMarkt, Bol.com, 50five, Coolblue, Wehkamp, de Bijenkorf, Expert of een andere elektronica winkel.

Cyber Week met Black Friday

De Google Home Cyber Monday aanbiedingen zijn erg populair en gewild. Maar u kunt niet alleen op de maandag profiteren van gunstige deals. De aanbiedingen, kortingen en acties beginnen namelijk vaak al wat eerder. In veel gevallen zelfs een volle week eerder, op de maandag in de week van Black Friday. Een volle week Cyber aanbiedingen. De Cyber Week duurt van maandag tot en met maandag en er zijn de hele week aanbiedingen. Op vrijdag is het Black Friday met een toppunt van drukte en mooie deals. Deze deals lopen vaak nog het hele weekend door zodat het Black Weekend ook op zaterdag en zondag mogelijkheden biedt om te profiteren. Als klapstuk is het op maandag dan echt Cyber Monday. Een online kortingsdag waar veel merken er nog een leuk schepje bovenop doen met de hoogte van de korting. Dat betekent nog net wat extra korting als u op maandag toeslaat. Durft u tot dan te wachten? Of pakt u eerder al een korting die ook voldoet aan uw wensen? De Cyber Monday deals starten om 00.00 uur precies en eindigen weer om 23.59 uur. U heeft dus echt maar 24 uur de tijd om hiervan te profiteren. Gaat u er ’s nachts al klaar voor zitten? U bent niet de enige..