Cyber Monday 2022

Tijdens Cyber Monday 2022 gaat het weer helemaal los qua korting! Dit is dé online kortingsdag waar we met zijn allen ieder jaar naar uitkijken. Kortingen, aanbiedingen, acties, deals. Er zijn heel veel mooie merken en winkels die mee doen met Cyber Monday deals 2022. Waar vindt u de beste Cyber Monday deals en mooiste aanbiedingen? Wij verzamelen deze voor u. Eén mooi totaal overzicht met Cyber Monday korting 2022.

Cyber Monday 2022 deals

Waar kunt u het beste profiteren van de Cyber Monday deals 2022? Onderstaande merken en webshops doen mee. Klik op één van de logo’s pak direct Cyber Monday korting.Wanneer is Cyber Monday 2022?

Cyber Monday 2022 is op maandag 28 november 2022. Cyber Monday is zoals altijd het geval is direct na het weekend van Black Friday. Black Friday valt altijd op de vrijdag, zoals de naam al verklapt. Het aansluitende weekend noemt men ook wel Cyber Weekend, Cyber Week, Black Weekend. En Black Friday hangt samen met de datum van Thanksgiving. Een dag die we in Nederland meestal niet erg vieren, maar in Amerika zeker wel. Thanksgiving is altijd op de 4e donderdag in november. En aan de hand daarvan kunt u elk jaar uitrekenen wanneer het dan precies Cyber Week en Cyber Monday is. In Amerika start men na Thanksgiving direct met het doen van aankopen voor kerst. Om mensen naar de winkels te trekken, want meestal zijn ze toch vrij in Amerika, biedt men heel veel korting; deze dag noemen ze Black Friday. Als tegenbeweging is er online ook een kortingsdag ontstaan: Cyber Monday, direct na het weekend. De meeste Cyber Deals zijn langere tijd geldig, maar er zijn genoeg winkels, merken en webshops die er op de maandag na het weekend nog nét even een leuk extra schepje bovenop doen. Net even wat meer korting, net even iets speciaals. Dat zorgt ervoor dat deze online kortingsdag absoluut de moeite waard is om in de gaten te houden.

Cyber Monday 2022 is dus op maandag 28 november 2022. Grote kans dat u die dag moet werken. Maar de acties starten al om 00.00 uur en duren tot 23.59 op maandagavond. U heeft dus 24 uur de tijd om van deze speciale Cyber Monday deals te profiteren. Alvast even wat scoren voordat u gaat werken, in de pauze of daarna? Het kan allemaal. Profiteer op tijd van de Cyber Monday kortingen 2022, want anders moet u er weer een jaar op wachten voordat deze topdag weer voorbij komt.

Wanneer is het Thanksgiving 2022?

Thanksgiving is in 2022 op donderdag 24 november. Dat betekent dat het vrijdag 25 november Black Friday is. En op maandag 28 november Cyber Monday.

De komende jaren is het Thanksgiving op :

  • Thanksgiving 2023 is op donderdag 23 november
  • Thanksgiving 2024 is op donderdag 28 november

Dat betekent dus dat het Black Friday is op:

  • Black Friday 2023 is op vrijdag 24 november
  • Black Friday 2024 is op vrijdag 29 november

Cyber Monday valt dan automatisch op:

  • Cyber Monday 2023 is op maandag 27 november
  • Cyber Monday 2024 is op maandag 2 december

Cyber Monday Nederland 2022

Ieder jaar groeit de populariteit van Cyber Monday, ook in ons land. De editie van Cyber Monday Nederland 2022 wordt daarom waarschijnlijk nog beter, groter en leuker dan die van vorig jaar. Meer winkels die meedoen, hogere kortingen, nog meer mooie merken. En daar profiteert u van. Sinds het Corona virus weten we met zijn allen de weg online nog beter te vinden. Online shoppen heeft een enorme groeispurt genomen en dat heeft gevolgen voor kortingsdagen zoals Cyber Monday. Wees er dus op tijd bij en zorg ervoor dat u niet achter het spreekwoordelijke net vist als het gaat om die ene mooie Cyber Monday deal 2022.

Cyber Monday deals 2022

Cyber Monday is zo ontzettend leuk omdat er een enorme variëteit is qua type deals en aanbiedingen. Het maakt niet uit waar u naar op zoekt bent: kleding, elektronica, stofzuigers, kookapparatuur, meubels, bedden, kasten, schoenen, laptops, smartphones, witgoed, parfum, games. Het houdt niet op. U kunt shoppen bij de grote warenhuizen zoals de Bijenkorf, Wehkamp, fonQ, maar ook Zara, MediaMarkt, ASOS, Douglas, ICI PARIS XL, Vero Moda, Jack&Jones, Coolblue, Bol.com, Bershka, Zalando, IKEA. In principe doen ze allemaal mee. Het is er echt allemaal.