Cyber Monday Philips Hue

Cyber Monday Philips Hue deals 2024

Praxis cyber mondayPraxis Philips HueProfiteer nu van Cyber Monday
Coolblue cyber-mondayCoolblue Philips HueProfiteer nu van Cyber Monday

Wilt u tijdens Cyber Monday Nederland 2024 de beste Philips Hue deals vinden? Dat kan! Pak hier uw Cyber Monday Philips Hue aanbieding. Klik op het logo van uw favoriete winkel en koop direct met korting de Philips Hue verlichting.

Philips Hue Cyber Monday 2024

Slimme verlichting in huis halen? Lampen die u met uw smartphone kunt bedienen? Terwijl u thuis op de bank hangt of op afstand? Het kan met Philips Hue. Wilt u overstappen naar Philips Hue verlichting? Dan kan daar best een aardig prijskaartje aan vast zitten. Door op het juiste slimme moment de Philips Hue spullen te kopen kunt u flink veel geld besparen. Cyber Monday Nederland is zo’n slim moment. Tijdens deze kortingsdag zijn er op vele plekken Philips Hue aanbiedingen waar u van kunt profiteren. Dat bespaart u veel geld.

De verlichting op afstand bedienen? Of zelfs een heel lichtplan maken voor als u op vakantie bent, zodat het lijkt alsof u wel gewoon thuis bent als anti-inbraak preventie? Daar is Philips Hue uitermate geschikte voor. U kunt instellen wanneer de verlichting aan gaat. Elke avond op hetzelfde moment of juist net even op een andere tijd elke avond. Met Philips Hue haalt u dus echt slimmer verlichting in huis. Maar met Philips Hue bepaalt u niet alleen wanneer u de lampen aan en uit zet, u bepaalt ook welke kleur verlichting er aan gaat. Gaat u voor rood, blauw, groen, oranje, paars of gewoon wit licht? U kunt ook de felheid bepalen, in feite een dimmer. Even iets uitzoeken waar meer licht bij nodig is? Dan zet u de felheid net even wat hoger, wel zo makkelijk. Wilt u een sfeervolle avond creeren tijdens de film kijken? Dan zet u de verlichting wat zachter. Met de handige Philips app kunt u dit allemaal regelen, per kamer.

Beste Philips Hue Cyber Monday aanbiedingen

De Philips Hue pakketten, starterspakketten en bijbehorende lampen kunnen best prijzig zijn en daarom zijn er steeds meer mensen die deze lampen kopen als ze in de aanbieding zijn. Veel mensen gingen u vorig jaar voor tijdens Black Friday en Cyber Monday. Het scheelt u echt veel geld als u ze op het juiste moment koopt. Tijdens eerdere edities kon u rekenen op Philips Hue korting bij onder andere: Coolblue, MediaMarkt, BCC, Bol.com, 50Five. De kans is dus groot dat er ook dit jaar weer vele Cyber Monday deals voor Philips Hue beschikbaar zijn. Wij helpen u zo goed mogelijk op weg door deze winkels op deze pagina te verzamelen. Gaat u voor spots binnenshuis, spots buitenshuis of het starterspakket? Het is er allemaal met korting. Maar ook de Philips Hue Bridge die u nodig heeft als basis voor het systeem is in de aanbieding te koop. Met 1 bridge kunt u maximaal 50 lampen en 10 accessoires bedienen. Allemaal op afstand te bedienen met de app van Philips.

Is dat nog niet genoeg voor u? Dan is er ook nog een Philips Lightstrip die u hier op kunt aansluiten. Deze geeft een bijzonder leuk effect. En wilt u dat het licht alleen gaat branden als er beweging is? Koop dan de bijbehorende bewegingssensor om het hele plaatje af te maken. Deze werkt op AAA batterijen en kan erg handig zijn in bijvoorbeeld de garage of schuur. Als er geen beweging meer is dan gaat hij vanzelf weer uit.

Cyber Week met Black Friday

De Philips Hue Cyber Monday aanbiedingen zijn erg populair en gewild. Maar u kunt niet alleen op de maandag profiteren van gunstige deals. De aanbiedingen, kortingen en acties beginnen namelijk vaak al wat eerder. In veel gevallen zelfs een volle week eerder, op de maandag in de week van Black Friday. Een volle week Cyber aanbiedingen. De Cyber Week duurt van maandag tot en met maandag en er zijn dus de hele week aanbiedingen. Op vrijdag is het Black Friday met dan ook echt een toppunt van drukte en mooie deals. Deze deals lopen vaak nog het hele weekend door zodat het Black Weekend ook op zaterdag en zondag mogelijkheden biedt om te profiteren. Zo hoeft u zich op vrijdag niet zo te haasten. Als klapstuk is het op maandag dan echt Cyber Monday. Een online kortingsdag waar veel merken er nog een leuk schepje bovenop doen met de hoogte van de korting. Dat betekent nog net wat extra korting als u op maandag toeslaat. Durft u tot dan te wachten? Of pakt u eerder al een korting die ook voldoet aan uw wensen? De Cyber Monday deals starten om 00.00 uur precies en eindigen weer om 23.59 uur. U heeft dus echt maar 24 uur de tijd om hiervan te profiteren. Gaat u er ’s nachts al klaar voor zitten? U bent niet de enige..