Cyber Monday Playstation

Cyber Monday Playstation deals 2024

Op zoek naar de beste Cyber Monday Playstation deals van 2024? Wij hebben voor u de beste Playstation Cyber Monday aanbiedingen verzameld in één overzicht. Klik op het logo van uw favoriete webshop en profiteer van de Playstation Cyber Monday korting!

Playstation Cyber Monday

Heeft u nog geen Playstation in huis, maar bent u wel gek op gamen? Of zijn uw kinderen er gek op en zeuren ze al lang aan uw hoofd dat ze een PS4 of een PS4 Pro willen? Dan is dit het moment om uw slag te slaan. Want tijdens de Cyber Monday aanbiedingen shopt u de PS5, de Playstation 4 en de Playstation 4 Pro een stuk goedkoper. Het zou normaal gesproken best een duur cadeau zijn. Voor u zelf of voor iemand anders. Het is soms even afwachten naar wat het beste moment is om de Playstation aan te schaffen, maar één ding is zeker: tijdens Cyber Monday Nederland wordt er door veel winkels flink veel korting gegeven op een Playstation. Denk hierbij aan winkels zoals: MediaMarkt, Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Intertoys, Alternate, Paradigit, OTTO en Amazon. Wij verzamelen voor u de beste Cyber Monday Playstation aanbiedingen en dan met name de webshops waar u deze Cyber Monday Playstation korting krijgt zodat u direct kunt profiteren en snel kunt gamen op uw nieuwe gameconsole.

Voor welke Playstation gaat u? Gaat u voor de Playstation 5, Playstation 4 of voor de Playstation 4 Pro. De PS4 Pro is twee keer zo krachtig als de standaard PS4. Dat betekent wel wat voor de helderheid, kortere laadtijd, verbeterde games voor de PS4 Pro en ook voor een vloeiende gameplay. Oftewel, veel meer spelgenot. U kunt natuurlijk ook gaan voor de fraaie PS 4 slim. De Playstation 4 Slim is een stuk kleiner en stiller en daardoor ook erg aantrekkelijk. Maar er is meer, want er zijn ook heel veel Playstation accessoires met korting te koop zoals de Playstation controllers, maar ook de Playstation games zijn met hoge korting te koop. Denk hierbij aan de volgende Playstation Games: Dreams, Final Fantasy VII Remake, Nioh 2, The Last of Us Part II, Death Stranding, DOOM, FIFA, Call of Duty, Fortnite, Spiderman, Assassins Creed of God of War en vele andere mooie PS4 games en PS4 Pro games.

Playstation 5 Cyber Monday

De Playstation 5 is hartstikke nieuw dit jaar en is natuurlijk ook wel bekend als de PS5. De PS5 is gelanceerd in juni 2020 en behoort echt tot de volgende generatie gameconsole. De PS5 is opvallend van kleur en erg strak met de zwart/wit kleuren. De PS5 is los van veel spelplezier ook een design stuk waardoor deze gameconsole voor elk huishouden een aanwinst is. Er zijn 2 versies van de PS5. Eentje zonder diskdrive en eentje met diskdrive. Op de PS5 zonder diskdrive is het alleen mogelijk om de PS5 games te downloaden. Bent u op zoek naar de beste Cyber Monday PS5 deals dit jaar? Wij helpen ze voor u te verzamelen op deze pagina. De PS5 is erg populair en al meerdere keren uitverkocht geweest bij diverse winkels. Hoeveel korting er dit jaar tijdens CyberMonday is op de Playstation 5 en de bijbehorende PS5 games is dan ook spannend tot het laatste moment.

Playstation Store

Niet alleen bij de retailers / webshops krijgt u een leuke korting voor de Playstation consoles, maar ook in de Playstation store shopt u met hoge kortingen. Vergelijk dit goed, zodat u de PS4 (Pro) of PS5 op de goedkoopste plek aanschaft. Tijdens een eerdere editie liepen de kortingen in de Playstation store op richting de 50% op sommige artikelen.

Met Cyber Monday Nederland kopen we graag een nieuwe Playstation. De Playstation is behoorlijk duur door het jaar heen en met een korting van 30% of meer scheelt het u al snel ruim 100 euro. En dat is toch snel verdiend. We kopen er dan ook heel wat. De Playstations zijn niet aan te slepen bij heel veel winkels. Wilt u er dus ook eentje met korting kopen? Zorg dan dat u er op tijd bij bent. Wilt u er eentje cadeau doen met Sinterklaas of Kerst dan loont het de moeite om even te wachten tot CyberMonday dit jaar.

Cyber Week met Black Friday Playstation

De Playstation Cyber Monday aanbiedingen beginnen vaak al aan het begin van de Black Friday Week, maar kennen hun hoogtepunt tijdens Cyber Monday (ook wel gewoon Cyber Maandag genoemd in Nederland). Gedurende de Black Friday Week kunt u dus al Playstation aanbiedingen vinden, maar vaak doen merken er nog een schepje bovenop qua korting op Cyber Monday zelf. De Cyber Monday deals Playstation duren helaas echt maar 24 uur. Het begint om 00.00 uur en het eindigt ook echt weer op 23.59 uur. Zorg dus dat u er op tijd bij bent of direct ’s nachts al uw slag slaat. U bent niet de enige die dat doet. Redt u het niet tijdens deze kortingsdag? Sla dan eerder uw slag met een Black Friday Playstation deal eerder in de week.