Cyber Monday Playstation

Cyber Monday Playstation deals 2020

Op zoek naar de beste Cyber Monday Playstation deals van 2020? Wij hebben voor u de beste Playstation Cyber Monday aanbiedingen verzameld in één overzicht. Klik op het logo van uw favoriete webshop en profiteer van de Playstation Cyber Monday korting!

Playstation Cyber Monday

Heeft u nog geen Playstation in huis, maar bent u wel gek op gamen? Of zijn uw kinderen er gek op en zeuren ze al lang aan uw hoofd dat ze een PS4 of een PS4 Pro willen? Dan is dit het moment om uw slag te slaan. Want tijdens de Cyber Monday aanbiedingen shopt u de Playstation 4 en de Playstation 4 Pro een stuk goedkoper. Het zou normaal gesproken best een duur cadeau zijn. Voor u zelf of voor iemand anders. Het is soms even afwachten naar wat het beste moment is om de Playstation aan te schaffen, maar één ding is zeker: tijdens Cyber Monday Nederland wordt er door veel winkels flink veel korting gegeven op een Playstation. Denk hierbij aan winkels zoals: MediaMarkt, Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Intertoys, Alternate, Paradigit, OTTO en Amazon. Wij verzamelen voor u de beste Cyber Monday Playstation aanbiedingen en dan met name de webshops waar u deze Cyber Monday Playstation korting krijgt zodat u direct kunt profiteren en snel kunt gamen op uw nieuwe gameconsole.

Voor welke Playstation gaat u? Gaat u voor de Playstation 4 of voor de Playstation 4 Pro. De PS4 Pro is twee keer zo krachtig als de standaard PS4. Dat betekent wel wat voor de helderheid, kortere laadtijd, verbeterde games voor de PS4 Pro en ook voor een vloeiende gameplay. Oftewel, veel meer spelgenot. U kunt natuurlijk ook gaan voor de fraaie PS 4 slim. De Playstation 4 Slim is een stuk kleiner en stiller en daardoor ook erg aantrekkelijk. Maar er is meer, want er zijn ook heel veel Playstation accessoires met korting te koop zoals de Playstation controllers, maar ook de Playstation games zijn met hoge korting te koop. Denk hierbij aan de volgende Playstation Games: Dreams, Final Fantasy VII Remake, Nioh 2, The Last of Us Part II, Death Stranding, DOOM, FIFA, Call of Duty, Fortnite, Spiderman, Assasins Creed of God of War en vele andere mooie PS4 games en PS4 Pro games.

Playstation Store

Niet alleen bij de retailers / webshops krijgt u een leuke korting voor de Playstation consoles, maar ook in de Playstation store shopt u met hoge kortingen. Vergelijk dit goed, zodat u de PS4 (Pro) op de goedkoopste plek aanschaft. Tijdens een eerdere editie liepen de kortingen in de Playstation store op richting de 50% op sommige artikelen.

Met Cyber Monday Nederland kopen we graag een nieuwe Playstation. De Playstation is behoorlijk duur door het jaar heen en met een korting van 30% of meer scheelt het u al snel ruim 100 euro. En dat is toch snel verdiend. We kopen er dan ook heel wat. De Playstations zijn niet aan te slepen bij heel veel winkels. Wilt u er dus ook eentje met korting kopen? Zorg dan dat u er op tijd bij bent. Wilt u er eentje cadeau doen met Sinterklaas of Kerst dan loont het de moeite om even te wachten tot CyberMonday dit jaar.

Cyber Week met Black Friday

De Playstation Cyber Monday aanbiedingen beginnen vaak al aan het begin van de Black Friday Week, maar kennen hun hoogtepunt tijdens Cyber Monday (ook wel gewoon Cyber Maandag genoemd in Nederland). Gedurende de Black Friday Week kunt u dus al Playstation aanbiedingen vinden, maar vaak doen merken er nog een schepje bovenop qua korting op Cyber Monday zelf. De Cyber Monday deals Playstation duren helaas echt maar 24 uur. Het begint om 00.00 uur en het eindigt ook echt weer op 23.59 uur. Zorg dus dat u er op tijd bij bent of direct ’s nachts al uw slag slaat. U bent niet de enige die dat doet.