Cyber Monday Apple AirPods

Cyber Monday AirPods deals 2024

Op zoek naar de beste Cyber Monday Apple AirPods deals van 2024? Wij hebben voor u de beste AirPods Cyber Monday aanbiedingen verzameld in één overzicht. Klik op het logo van uw favoriete webshop en profiteer van de AirPods Cyber Monday korting!

AirPods Cyber Monday 2024

Heeft u een iPhone maar heeft u nog geen AirPods? Wilt u ze eigenlijk wel hebben, maar vindt u ze altijd te duur? Dan is dit uw kans. Tijdens Cyber Monday Nederland zijn de Apple AirPods met veel Cyber Monday korting te koop. De AirPods zijn erg populair. Vorig jaar werden ze dan ook al massaal met korting gekocht tijdens Black Friday en Cyber Monday. We zien ze dan ook veel op straat. En dat snappen we wel, want ze zijn erg prettig in gebruik. We begrijpen het goed als u ze nog niet heeft gekocht, omdat u ze te duur vindt, maar dit dus echt uw kans, want tijdens een Cyber Monday aanbieding zijn de Apple AirPods een stuk aantrekkelijker om te kopen en te gaan gebruiken.

Deelnemende winkels en merken met AirPods aanbiedingen vorig jaar waren bijvoorbeeld: Amac, Bol.com, BCC, Coolblue, Expert, MediaMarkt, Wehkamp, YourMacStore. Maar dit jaar zijn er nog meer deals, aanbiedingen en acties. Dat betekent hoge kortingen en veel keuze voor u. Waar gaat u ze kopen? Ze zijn ook erg leuk om cadeau te doen met Sinterklaas of Kerst. En dan is het extra prettig als ze in de aanbieding met korting te koop zijn.

Apple AirPods

Als we kijken naar de Apple AirPods dan zien we dat er 2 soorten zijn. De reguliere AirPods en de AirPods Pro. Beide zijn fantastisch in gebruik en zoals de naam Pro al doet vermoeden is die nog iets rijker uitgerust. Met de AirPods kunt u nadat ze zijn opgeladen 5 uur lang genieten van muziek luisteren of 3 uur lang bellen. Opladen gaat snel, want na 15 minuten opladen kunt u alweer 3 uur muziek luisteren. De AirPods Pro zijn nog wat luxer en hebben meerdere pasvormen zodat ze nog lekkerder zitten in uw oren. Maar ze kunnen ook draadloos opgeladen worden met de draadloze oplaadcase die standaard wordt meegeleverd. Daarbij hebben ze ook noise cancelling waarbij de ruis om uw heen wordt onderdrukt, oftewel nog zuiverder geluid! En tot slot zijn de AirPods Pro ook ideaal om mee te sporten omdat ze zweet en waterbestendig zijn. Als u het zich kunt veroorloven zijn de AirPods Pro de ideale draadloze oortjes voor bij uw Apple iPhone.

Nooit meer uw oortjes uit de knoop halen omdat ze in elkaar verstrikt zijn geraakt? Direct uit uw tas halen en koppelen met uw telefoon zonder moeite? Kies dan voor de AirPods en koop ze met een mooie Cyber Monday aanbieding.

Cyber Week met Black Friday

De AirPods Cyber Monday aanbiedingen beginnen vaak al aan het begin van de Black Friday Week, omdat veel webshops ruim op tijd beginnen om op te vallen. Op Black Friday krijgt u vaak al wat meer korting dan de dagen ervoor, maar de deals kennen wel echt hun hoogtepunt tijdens Cyber Monday (ook wel gewoon Cyber Maandag genoemd in Nederland). Gedurende de Black Friday Week is het dus wel al mogelijk om de Apple AirPods aanbiedingen te vinden, maar er zijn veel merken en webshops die er nog een flinke schep bovenop doen qua kortingspercentage tijdens de leukste dag aan het einde van die week, namelijk Cyber Monday. De Cyber Monday deals AirPods duren slechts 24 uur en geen minuut langer. Het begint om 00.00 uur en het eindigt ook echt weer op 23.59 uur. Vanaf dinsdag is het direct over met deze topkortingen. Wees dus zeker van uw deal en zorg dat u er op tijd bij bent. Er zijn al vele mensen die u voorgingen als het gaat om er ’s nachts voor klaarzitten en meteen uw slag slaan. Zien we u terug om 00.00 uur?