Zwarte Vrijdag 2024

Zwarte Vrijdag is de letterlijke en Nederlandse vertaling van Black Friday. Black Friday is een dag in november waarop u een heleboel producten met bizar hoge kortingen kunt kopen. De zogeheten Black Friday Deals, of gewoon op zijn Hollands: de Zwarte Vrijdag aanbiedingen zijn acties die u niet wilt missen. Er zijn in Nederland elk jaar een heleboel winkels en webshops die meedoen aan deze Zwarte Vrijdag. Bekijk nú alle 2024 aanbiedingen!

Bekijk alle Black Friday Deals

Wanneer is Zwarte Vrijdag 2024?

De Zwarte Vrijdag datum is elk jaar anders. En heeft te maken met op welke dag het ThanksGiving Day is in Amerika. Black Friday / Zwarte Vrijdag is namelijk altijd 1 dag ná ThanksGiving Day. Zwarte Vrijdag 2024 valt dan ook op vrijdag 29 november.

Wat is Zwarte Vrijdag?

De term Black Friday kent iedereen. En Zwarte Vrijdag is dan ook gewoon een letterlijke vertaling hiervan. Black Friday is wereldwijd een fenomeen en een koopjesdag. Dit is dé dag in Amerika waarop het shoppen losbarst voor de feestdagen in de decembermaand. En om daar goed mee te beginnen geven de winkels en webshops extreme kortingen. U kent de filmpjes op internet misschien wel van Amerikanen die met elkaar op de vuist gaan voor de nieuwste computergames, Playstation of een bijzonder paar schoenen. De kortingen lopen erg hoop op, en daardoor de emoties soms ook. Maar in Nederland gaat het er een stuk rustiger aan toe, gelukkig.

Zwarte Vrijdag Nederland

Hoe zit het dan in Nederland? Black Friday wordt jaar op jaar populairder. En ook Black Friday 2024 belooft een spektakel te worden. Bekende webshops zullen sowieso meedoen. Hierbij kunt u denken aan: Hunkemöller, MediaMarkt, Coolblue, Bol.com, maar ook speelgoedwinkels zoals Intertoys doen mee aan deze dag. Een slimme Sinterklaas of slimme Kerstman begint op deze dag dan ook met de inkopen. De nieuwste Apple producten, kleding of wasmachines gaan deze dag over de toonbank tegen een spotprijs.

De beste aanbiedingen

Wilt u weten wat de beste en leukste aanbiedingen zijn op deze vrijdag in november? Wij verzamelen op deze website voor u de beste Zwarte Vrijdag aanbiedingen en zetten deze overzichtelijk bij elkaar. Zo hoeft u niet zo lang te zoeken naar de hoogste korting, maar kunt u direct starten met shoppen! En dat maakt het een stuk leuker. Sommige winkels zullen hoge kortingen geven. Soms is daar een kortingscode of actiecode voor nodig. En soms is gewoon het hele assortiment met een leuke korting verkrijgbaar. Wij zorgen voor een overzicht!

Wilt u geen enkele Black Friday Deal missen? Bekijk dan ons overzicht.

Bekijk alle Black Friday Deals