WK voetbal 2022 deals

Het WK voetbal 2022 in Qatar start in november, en Nederland doet mee! En dat is goed nieuws; niet kunnen we dan (hopelijk) mooi voetbal zien en het Nederlands voetbal elftal zien winnen, het betekent ook: kortingen, aanbiedingen, deals, acties bij veel webshops en winkels. Oftewel WK voetbal deals. Hieronder een compleet overzicht van de meest interessante deelnemende winkels en webshops. Klik op het logo en profiteer van de WK voetbal deals.

WK televisie deals

Een aantal zekerheden zijn bijna op voorhand al te bedenken; een WK voetbal mét het Nederlands elftal betekent dat we weer massaal achter de TV gaan zitten met zijn allen. En daar spelen elektronica webshops graag op in, met korting! Heb je dus een nieuwe televisie nodig? Koop deze dan met korting tijdens het WK voetbal ’22.

WK supermarkt deals

Zoals je gewend bent van eerdere WK’s of EK’s spelen supermarkten al te graag in op de oranje gekte, want waar ga je naartoe om een mooi avondje voetbal kijken helemaal mee af te maken? De supermarkt natuurlijk: chips, bier, snoep, frisdrank en ander lekkers haal je natuurlijk bij de supermarkt. Tijdens een EK of WK kun je bij veel supermarkten rekenen op leuke kortingen en acties. We houden de supermarkten Jumbo, Lidl, Albert Heijn, PLUS, Vomar en DekaMarkt sowieso goed in de gaten. Welke leuke actie zullen ze dit jaar hebben?

WK aanbiedingen

Supermarkten en elektronica winkels zijn echt niet de enige die met een leuke WK aanbieding zullen stunten. Reken erop dat je in allerlei categorieën webshops met korting een mooie aanbieding kunt scoren; kleding, schoenen, wonen, telecom, speelgoed, bouwmarkten, sport artikelen. Je kunt het allemaal met korting scoren.

Wanneer is het WK 2022 in Qatar?

Het WK 22 start op een maandag: 21 november 2022 en het eindigt op zondag 18 december met de finale wedstrijd. Het WK voetbal duurt hiermee in totaal 4 weken. Wie wordt de nieuwe Wereldkampioen voetbal? Wij kijken in ieder geval uit naar 4 weken lang hele mooie WK deals zodat jij een hoop korting kunt scoren.

Doet Nederland mee met het WK ’22?

Ja, Nederland doet mee en zit in een poule ingedeeld met Senegal, Ecuador en Qatar (het gastland). Met bondscoach Louis van Gaal gaat Nederland zijn stinkende best doen om zo ver mogelijk te komen in het toernooi. Zit een finale plek erin dit jaar?

Cyber Monday tijdens het WK

Tijdens het WK is het ook nog eens Cyber Monday, een kortingsdag die sowieso al de moeite waard is om in de gaten te houden, de afsluitende dag van de Black Friday Week. We rekenen op nog meer kortingen tijdens Cyber Monday.