Cyber Monday iPhone 13 Pro Max

Zoekt u de beste Cyber Monday iPhone 13 Pro Max deals? Dan zit u goed. Voor dit mooie nieuwe topmodel Apple smartphone: de iPhone 13 Pro Max hebben wij de Cyber Monday aanbiedingen verzameld.  Klik op het logo van uw favoriete winkel en profiteer van iPhone Cyber Monday korting!

iPhone 13 Pro Max Cyber Monday

Net als vorig jaar zijn er ook in 2021 opnieuw 4 nieuwe iPhone modellen gelanceerd onder de naam iPhone 13. Als eerste natuurlijk de reguliere iPhone 13 die verder qua assortiment is aangevuld met de iPhone 13 Mini (de net wat kleinere variant zoals de naam al doet vermoeden), maar ook 2 topstukken, met als klap op de vuurpijl de iPhone 13 Pro Max. Het meest uitgebreide en luxe model iPhone 13. Voor iedereen is er dus volop keuze qua modellen. Welk model iPhone 13 past het beste bij u?

De iPhone 13 Pro Max is sowieso hét paradepaardje van Apple van dit moment. En dat zien we terug in de specificaties. Het is de grootste iPhone in de reeks, de foto’s die het toestel maakt zijn echt te gek, hij ziet er goed uit en is in diverse kleuren leverbaar. En het scherm is ook nog verder verbeterd. En dan hebben we het nog niet gehad over de verbeterde batterijduur ten opzichte van de iPhone 12. Een TOPtoestel dus, zeker als u al op zoek was naar een nieuwe iPhone, dan is dit het moment om uw slag te slaan!

iPhone 13 Pro Max prijzen

Bij de lancering van nieuwe iPhones horen ook weer nieuwe prijzen. De iPhone 13 Pro Max is in 3 varianten te koop qua geheugen. De adviesprijzen bij de lancering van de 13 Pro Max zijn:

  • iPhone 13 Pro Max 128 GB – 1259 euro
  • iPhone 13 Pro Max 256 GB – 1379 euro
  • iPhone 13 Pro Max 512 GB – 1609 euro
  • iPhone 13 Pro Max 1 TB – 1839 euro

De prijzen liegen er niet om en zijn fors. U krijgt hiervoor dan ook wel echt het TOPmodel van de nieuwe iPhone 13, maar u zult hiervoor flink in de geldbuidel moeten tasten. U kunt er natuurlijk zelf voor kiezen of u de iPhone 13 Pro Max los toestel aanschaft of dat u gaat voor een combinatie met een nieuwe abonnement voor bellen en data. In dat geval kunt u de iPhone in maandelijkse delen aflossen en betalen en vallen de kosten eenmalig mee. Maar nog verstandiger is het natuurlijk om de iPhone 13 Pro Max Cyber Monday aanbiedingen in de gaten te houden. De verwachten zijn vooraf hoog, want vorig jaar ging de nieuwste iPhone 12 toentertijd ook als warme broodjes over de spreekwoordelijke toonbank. Dat verwachten we nu ook van dit nieuwste model: de 13. Er zullen verschillende webshops en winkels zijn die direct wat gaan stunten met de nieuwste 13 Pro Max van Apple. Welke deal gaat u scoren? Tijdens Cyber Monday Nederland zit u goed. Tijdens de Cyber Week in november profiteert u meerdere dagen van 13 Pro Max deals. In de Cyber Week valt natuurlijk ook kortingsdag Black Friday. De hele week kunt u de 13 Pro Max deals al scoren met als klap op de vuurpijl Black Friday en Cyber Monday zelf. Houdt deze week en dagen dus goed in de gaten.

Cyber Monday iPhone 13 Pro Max webshops en winkels om in de gaten te houden zijn: KPN, Vodafone, Tele2, EP, Bol.com, Coolblue, EP, Amac, BCC, T-Mobile, Amazon, MediaMarkt. Wij verzamelen alle deals voor u zodat u ze direct terug ziet in ons overzicht en meteen kunt profiteren. Heeft u de iPhone 13 Pro Max morgen al in huis en gescoord met korting?

iPhone 13 Pro Max kleuren

De iPhone 13 Pro Max is er in andere kleuren dan de iPhone 13 en iPhone 13 Mini. De Pro Max is er in de kleuren: grijs, zilver, goud en nieuw is de lichtblauwe kleur. Welke kleur heeft uw voorkeur? Gaat u eens voor wat nieuws? Of neemt u dezelfde kleur als uw huidige smartphone? U kunt natuurlijk ook variëren qua kleur met het telefoonhoesje dat u er later nog bij koopt. Ook die zijn met Cyber Monday korting direct te koop op deze leukste kortingsdag van het jaar.

iPhone 13 Pro Max specificaties

De nieuwste iPhone 13 Pro Max heeft natuurlijk ook weer de benodigde verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger: de iPhone 12. De belangrijkste verbeteringen bij dit 13 model zijn:

  • Langere batterijduur: de Pro Max gaat nog eens 1,5 uur extra mee ten opzichte van de 12 Pro Max. En dat is toch wel lekker als u de iPhone intensief gebruikt iedere dag
  • Verbeterde camera: de Pro Max heeft ook nu weer 3 lenzen. De hoofdsensor is groter geworden en kan hierdoor meer licht opvangen. Foto’s gemaakt in het donker worden hierdoor nog mooier en scherper. Ook de 2 andere (kleinere) sensoren zijn verbeterd en dragen hier hun steentje aan bij.
  • 120HZ OLED scherm: wel zo’n beetje de belangrijkste verbetering is een beter scherm. Met het Super Retina XDR display ziet u echt ieder detail. De verversingssnelheid is maar liefst 120 Hz, iets wat we voor het eerst zien bij een iPhone scherm.
  • Een nieuwe opslagvariant, bent u een groot verbruiker als het gaat om data opslag op uw telefoon? Dan is er nu de versie met een geheugen van maar liefst 1 TB.
  • Een verbeterde chip waardoor geen enkele zware opdracht of app nog moeite heeft op deze top telefoon.

iPhone 13, 13 Mini en Pro

Is iets minder luxe en duur voor u ook helemaal goed? Dat kunnen we ons voorstellen. Kies in dat geval voor de gewone iPhone 13, de iPhone 13 Mini of de iPhone 13 Pro. Deze toestellen hebben de meeste verbeteringen die de Pro Max versie ook heeft en zijn een stuk betaalbaarder, zeker tijdens CyberMonday. Welk toestel gaat het voor u worden deze keer?

Cyber Week met Black Friday iPhone 13 Pro Max

Wilt u tijdens de Cyber Week de allernieuwste iPhone 13 Pro Max scoren met korting? Gaat u voor een los toestel of heeft u liever de iPhone 13 Pro Max met abonnement? Hoeveel geheugen heeft u nodig? En wat is uw favoriete kleur? Eenmalig een leuke korting op de aanschaf van dit nieuwe te gekke toestel of liever maandelijks een mooie korting op uw abonnement voor een langere tijd. De Cyber Monday iPhone 13 Pro Max deals zijn zeker de moeite waard. Dit nieuwe toestel kocht u niet eerder met zoveel korting en mooie acties. De deals starten eerder dan op Cyber Monday zelf, want een paar dagen eerder is het al Black Friday (soms Zwarte Vrijdag genoemd in Nederland) en eigenlijk gedurende de hele Black Week / Cyber Week zijn er mooie deals die u al kunt scoren. Houdt dus zeker in aanloop naar Black Friday en Cyber Monday al de beschikbare aanbiedingen in de gaten. Dan weet u zeker dat u de beste deal op de kop kunt tikken.