Cyber Monday winkels

Welke winkels doen er mee aan Cyber Monday 2018 in Nederland? Dat is op dit moment nog niet precies bekend, maar 1 ding is zeker en dat is dat we dat voor u in de gaten gaan houden. Zodra er bekend is wat de deelnemende winkels zijn en welke korting, actie of aanbieding ze hebben dan zullen we dat voor u vermelden. Zo ziet u heel eenvoudig waar u de hoogste korting kunt scoren en weet u waar u meteen van kunt profiteren.

Cyber Monday 2018

De editie van Cyber Monday 2018 start op maandag 26 november om 00.00 uur en eindigt op maandag 26 november om 23.59 uur. U heeft dus 24 uur de tijd om te profiteren van de kortingen bij de webshops en winkels die meedoen aan CyberMonday. Het is elk jaar natuurlijk weer afwachten welke winkels er allemaal mee doen. Veel winkels besluiten op het laatste moment om toch een mooie korting aan te bieden en mee te doen. En daar kunt u van profiteren.

Enkele winkels doen al een aantal jaar mee of deden eerder mee. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld MediaMarkt, Coolblue, Zalando, BCC, Hunkemoller, ICI PARIS XL, Douglas, Bol.com, Zara, Scotch & Soda, Nike, Adidas, Wehkamp, About You, OTTO, Pandora, Coolcat, de Bijenkorf, ASOS, C&A, Aktiesport, Philips, Lidl shop, Centralpoint.nl, Heineken, Nelson, Shoeby, Superdry, WE Fashion en nog een heleboel meer winkels. Het enige wat u hoeft te doen is uw slag te slaan tijdens deze dag in het jaar. Een ideale dag om bijvoorbeeld nog wat Sinterklaas inkopen te doen of alvast te starten met inkopen voor de Kerstdagen. Want de korting die u hier gaat krijgen zult u de komende dagen en weken niet ergens anders meer vinden. Lekker van profiteren dus!

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is de online shopping dag in het jaar. Cyber Monday is ontstaan in 2005 als tegenhanger van Black Friday. Daar waar Black Friday ooit is begonnen bij de winkeliers (offline) is Cyber Monday bedacht door de webshops (online) om ook te profiteren van de koopgekte onder mensen zo vlak voor de decembermaand. En dat resulteert in een dag lang extreme kortingen. Webshops stunten met de ene aanbieding na de andere en daar kunt u van profiteren. En dat kunt u dus alleen online doen. De kortingen tijdens Cyber Monday zult u niet gauw in de winkels vinden bij u in de buurt. Online only korting dus. En in een heel aantal gevallen doen de webshops er nog een schepje bovenop, want het hele weekend zijn er al Black Friday aanbiedingen waar u van kunt profiteren, maar dat is nog niet genoeg voor de meeste webshops. Op de maandag met Cyber Monday kunt u dan soms nog rekenen op een hogere korting dan tijdens Black Friday. Durft u het aan om te wachten tot de maandag en zo een nog hogere korting te scoren?

Wanneer is Cyber Monday 2018?

Cyber Monday is in 2018 op maandag 26 november.

Cyber Monday winkels
Bezoekers geven deze pagina gemiddeld een: 5 (100%). Aantal beoordelingen: 44