Cyber Monday MediaMarkt

MediaMarkt Cyber Monday actie 2024

Profiteer nu van Cyber Monday bij MediaMarkt


MediaMarkt Cyber Monday eerdere edities

  • Cyber Monday korting 2020: TOPdeals met heel veel korting tot 50%
  • Cyber Monday korting 2019: 50% korting op meer dan 250 producten. TOPdeals!
  • Cyber Monday 2018 korting: bij MediaMarkt kreeg u in 2018 tot maar liefst 50% korting op heel veel artikelen. Dat betekende korting op onder andere Apple, Sonos, JBL, smartphones, laptops, tv’s, audio, soundbars en nog heel veel meer. Dat belooft veel goeds voor Cyber Monday MediaMarkt 2020.

Over MediaMarkt en CyberMonday

Denkt u aan MediaMarkt, dan denkt u waarschijnlijk aan elektronica. En dat klopt, want het is een van de bekendste elektronica winkels van ons land. In totaal hebben ze meer dan 800 winkels verspreid over meer dan 15 landen. Zo kunt u ze dus ook tegenkomen als u op vakantie bent in bijvoorbeeld België, Duitsland, Portugal, Spanje, Turkije, Griekenland, Italië of een van de andere landen. En doordat ze zoveel winkels hebben is de kans ook heel groot dat er eentje bij u in de buurt zit. Waar zitten de MediaMarkt winkels zoal? Een kleine greep uit de winkels in Nederland: Zaandam, Maastricht, Hoofddorp, Eindhoven, Den Haag, Amsterdam, Groningen, Heerlen, Zwolle, Utrecht, Deventer, Den Bosch en Assen. Maar dat zijn ze lang niet allemaal. Op de website van MediaMarkt kunt u de dichtstbijzijnde vestiging vinden. Maar als u even geen zin heeft om naar de winkel toe te gaan dan kunt u ook terecht in de MediaMarkt webshop. In de webshop kunt u heel eenvoudig vinden waar u naar op zoek bent. En als u de keuze heeft gemaakt dan kunt u ervoor kiezen of u het thuis laat bezorgen of dat u de bestelling ophaalt bij de dichtstbijzijnde winkel bij u in de buurt. De keuze is aan u!

MediaMarkt Cyber Monday

Het hele jaar door is het leuk shoppen bij MediaMarkt. Zo zijn er regelmatig aanbiedingen waar u van kunt profiteren. De bekendste acties zijn: 21% BTW weg ermee, de cashbackdagen en de Black Friday acties. Dit zijn allemaal periodes waarop u kunt profiteren van extra veel korting. Maar als u echt uw slag wilt slaan dan is het vooral verstandig om te gaan shoppen tijdens Cyber Monday of tijdens het Cyber Weekend dat voor het weekend begint met Black Friday en eindigt op de maandag na het weekend met Cyber Monday. En is er een kortingscode, actiecode, coupon of voordeelcode nodig? Dan verzamelen wij die voor u en kunt u die terugvinden op deze pagina.

Welke MediaMarkt Cyber Monday deals kunt u verwachten?

Het is elk jaar natuurlijk afwachten wat de exacte actie is van MediaMarkt tijdens CyberMonday. Maar elk jaar rekenen we erop dat er hoge kortingen en super leuke aanbiedingen zijn. Het grote assortiment zorgt ervoor dat u veel super deals kunt verwachten op het gebied van elektronica. Dus zoekt u naar een nieuwe TV, wasmachine, smartphone, Playstation, game console, koptelefoon, laptop, tablet of computer? Zorg er dan voor dat u rekening houdt met Cyber Monday bij MediaMarkt.

Wanneer is Cyber Monday 2024?

Cyber Monday begint op maandag 2 december 2024. De acties en kortingen beginnen waarschijnlijk al op Black Friday.  Grote kans dat de acties en kortingen het hele weekend duren. Dus zet dit Cyber Weekend in uw agenda en sla uw slag.

Cyber Monday Nederland wordt elk jaar groter en groter. En dus elk jaar leuker en leuker om te gaan shoppen op deze dag. Wilt u weten welke Cyber Monday deals er allemaal zijn of welke winkels er meedoen? Maak dan gebruik van de overzichten die wij voor u hebben gemaakt om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Wij wensen u alvast veel plezier tijdens het winkelen.

Profiteer nu van Cyber Monday bij MediaMarkt