Cyber Monday Playstation 5

Cyber Monday Playstation 5 deals 2024

Zoekt u de beste Cyber Monday Playstation 5 deals? Wij hebben voor u de beste Playstation 5 Cyber Monday aanbiedingen verzameld. Klik op het logo van uw favoriete webshop en profiteer van de Playstation 5 Cyber Monday korting!

Playstation 5 Cyber Monday

De Playstation 5, ook wel bekend als de PS5 is gloednieuw dit jaar. De PS5 is sinds juni op de markt gekomen en is echt de volgende generatie gameconsole. Wij nemen u in het kort mee met wat meer informatie over deze mooie nieuwe gameconsole van Sony.

We starten met het design van de PS5. De PS5 is zwart met wit. De zijpanelen hebben een witte kleur en de basis is verder zwart. Daartussen zit een mooie blauw verlichting die een mooi effect geeft in ieder huishouden. Het is echt een design stuk om neer te zetten in de woonkamer. De Playstation 5 is zowel horizontaal als verticaal neer te zetten, zo past hij echt bij iedereen in huis. De gamecontrollers voor de PS5 waren al eerder op de markt en passen qua uiterlijk erg mooi bij de PS5, want de DualSense controllers zijn ook zwart met wit.

Aan de buitenkant vindt u aan de voorzijde een USB en een USB-C poort. Aan de voorzijde aan de rechterkant zit de optische schijfingang. In de versie zonder diskdrive zit deze uiteraard niet. Er zijn namelijk 2 versies van de PS5 op de markt gebracht: eentje zonder diskdrive en eentje met diskdrive. De Playstation 5 zonder Diskdrive heet de Playstation 5 Digital Edition. Bij deze gameconsole kunt u de games dus enkel online downloaden en ze opslaan op de gameconsole.

Wilt u de PS5 helemaal af maken en compleet, dan kunt u ook meteen de PS5 accessoires kopen, zoals de DualSense controllers, een draadloze headset Pulse 3D, een HD camera of een afstandsbediening. Alle accessoires zijn in de bijpassende kleur wit beschikbaar.

Wilt u de Playstation 5 voor een scherpere prijs kopen? Dat kunnen we ons voorstellen. De PS5 prijs voor de Playstation 5 All Digital bedraagt 399 euro en de andere versie van de PS5 kost 499 euro. In Nederland is de PS5 leverbaar vanaf 19 november.

Het is nog spannend of er direct al winkels en webshops zullen zijn die de PS5 met korting aanbieden tijdens de kortingsdag Cyber Monday Nederland. Normaal gesproken wordt er sowieso flink gestunt met gameconsoles tijdens Cyber Monday. Als er PS5 Cyber Monday deals zijn dan vermelden we deze op deze pagina. Winkels die we hierbij sowieso voor u in de gaten gaan houden zijn onder andere: Amazon, Coolblue, MediaMarkt, Bol.com, Wehkamp, BCC.

Playstation 5 games Cyber Monday

Niet alleen de gameconsole is hopelijk in de aanbieding, maar ook de nieuwste PS 5 games zijn mogelijk met leuke kortingen te koop. Games en spellen die beschikbaar zijn, zijn onder andere: Gran Turismo 7, Miles Morales – Spider Man, Ratchet & Clank, Horizon II: Forbidden West, Grand Theft Auto 5 (GTA 5) en Zero Dawn. Maar dat zijn ze natuurlijk niet allemaal. De nieuwste spellen bieden u vele uren spelplezier op de nieuwe gameconsole van Sony Playstation.

Cyber Week met Black Friday PS5

De beste kortingsdag van het jaar is natuurlijk Cyber Monday, maar vlak daarvoor is het al Black Friday. En tijdens Black Friday kunt u ook al hele mooie deals scoren. Als de PS5 in de aanbieding gaat zijn dit jaar, dan kunt u hem zeker weten ook al scoren tijdens  Black Friday PS5 deals. Voorafgaand aan het weekend van CyberMonday is het Black Friday op de vrijdag. De deals beginnen vaak al eerder tijdens Black Week en duren ook nog voort tijdens het Black Friday Weekend op zaterdag en zondag. Er zijn dus meerdere dagen om te profiteren van de PS5 Black Friday deals. Op welke dag gaat u uw slag slaan?