Cyber Monday deals

Bent u op zoek naar alle Nederlandse Cyber Monday deals van 2024 in één overzicht? Dan bent u hier op de juiste plek. Wij verzamelen alle Cyber Monday aanbiedingen. Dat scheelt u een hoop zoekwerk. Zo kunt u zich focussen op één ding en dat is profiteren van korting, korting en nog eens korting!

De beste Cyber Monday Nederland deals 2024

simyo cyber mondaySimyo Cyber Monday actie:
SUPER SALE met scherpe prijzen!
+ Betaal géén aansluitkosten
Profiteer nu van Cyber Monday
Nike cyber mondayNike Cyber actie:
25% korting op ALLES!
Profiteer nu van Cyber Monday bij Nike
KPN cyber mondayKPN Cyber actie:
Nu een gratis Coolblue
Cadeaubon twv 250 euro!
Of 12 maanden korting!
Profiteer nu van Cyber Monday bij Online.nl
About You cyber mondayABOUT YOU Cyber actie:
Tot 70% korting op ALLES!
Profiteer nu van Cyber Monday bij Schuurman
Bolcom cyber mondayBol.com Cyber Monday actie:
Tot 65% korting
Profiteer nu van Cyber Monday
Vodafone cyber mondayVodafone Cyber Monday actie:
Vodafone SUPER deals!
Profiteer nu van Cyber Monday

Alle Cyber Monday 2024 deals

Klik op het logo van uw favoriete merk of webshop en pak nú direct korting!Korting pakken

Cyber Monday 2024 draait maar om één ding en dat is korting, korting en nog eens korting. U heeft dan ook slechts 24 uur de tijd om te profiteren van deze kortingsdag. Er zijn elk jaar meer en meer webshops die meedoen aan deze dag die in het teken staat van extreme kortingen die u alleen online kunt krijgen. Zorg er dus voor dat u er op tijd bij bent. Ziet u er een mooie deal of aanbieding bij zitten? Sla dan direct uw slag.

Hoe goed zijn de Cyber Monday deals?

De Cyber Monday deals en Cyber Monday aanbiedingen worden allemaal pas kort van tevoren bekend gemaakt en in de meeste gevallen zelfs op de dag zelf. Iets na 00.00 uur maken de webshops en winkels hun acties en aanbiedingen pas bekend. Of de aanbiedingen ook echt zo scherp zijn als we van tevoren hopen weten we dan ook nog niet. De hoogte van de korting verschilt per merk en deelnemende winkel. Één ding is wel zeker en dat is dat u op deze dag heel veel producten goedkoper kunt kopen dan normaal gesproken. Zoekt u naar specifiek of speciaal product tijdens CyberMonday? Neem dan in aanloop naar Cyber Monday 2024 alvast een kijkje bij een aantal webshops, zodat u weet wat het product dat u wilt hebben normaal kost. Zo kunt u op Cyber Monday direct inschatten of de aanbieding die voorbij komt ook echt zo goed is en de moeite waard is om meteen een bestelling te doen.

Populaire aanbiedingen

Er zijn veel producten waar naar wordt gezocht op deze dag in het jaar. Zeer populair zijn games voor de Playstation, PS4, Xbox en Wii, maar ook speelgoed (o.a. LEGO, Duplo, Barbies), elektronica, televisies, laptop, kleding, schoenen, televisies, Airfryers, sim only abonnementen, internet en TV, brillen, computers en witgoed zijn erg populair. Alle merken doen mee, u kunt het zo gek niet bedenken: Nike, Coolblue, Wehkamp, Apple (iPhone, Macbook, iMac, iPad), Bol.com, MediaMarkt, Zalando, en zo kunnen we nog wel even door gaan. En dat is niet zo gek, want deze dag is vlak voor Sinterklaas. Een beetje slimme Sinterklaas doet dan ook zijn inkopen op deze dag met een flinke korting.

Cyber Monday 2024

Cyber Monday 2024 is altijd op de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent dat Cyber Monday 2024 op maandag 2 december is dit jaar.

Hoe laat beginnen de Cyber Monday Deals?

Vanaf 00.00 uur op maandag 2 december zijn de eerste deals beschikbaar en officieel bekend. Sommige webshops maken hun aanbiedingen pas in de loop van de ochtend bekend, bijvoorbeeld om 9.00 of 10.00 uur ’s ochtends. Het meest makkelijk is het om onze site in de gaten te houden, want als er nieuwe Cyber Monday deals en aanbiedingen bekend zijn dan zetten we ze er direct voor u bij. Van welke acties gaat u profiteren in 2024?

Heeft u de laatste editie gemist, niet getreurd en sla uw slag tijdens Glamour Day.