Cyber Monday Vakantie & Dagje Weg

Cyber Monday vakantie deals 2024

Op zoek naar de beste Cyber Monday vakantie deals van 2024? Wij hebben voor u de beste dagje weg Cyber Monday aanbiedingen verzameld in één overzicht. Klik op het logo van uw favoriete uitje en profiteer van de vakantie Cyber Monday korting!

Vakantie Cyber Monday 2024

Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt tijdens Cyber Monday Nederland: een vakantie of reis boeken met flinke korting. Grotere kans dat u eerder dacht aan elektronica, kleding en schoenen, maar ook vakanties en dagjes weg boekt u goedkoop tijdens deze kortingsdag in de maand november. Er zijn steeds meer reisaanbieders, pretparken en reisorganisaties die een leuke vakantiedeal of een dagje uit met korting aanbieden. Zo kunt u heerlijk op stedentrip, wintersport, zomervakantie, weekendje weg, dagje weg of midweek er even tussen uit. Zoekt u een hotel of gaat u liever naar een appartement of bungalowpark? Het is er allemaal. Vele aanbieders strooien met Cyber Monday kortingen die u flink wat geld kunnen besparen. Zo kunt u dus heerlijk goedkoop op vakantie of even op reis. Naar het buitenland of blijft u lekker in Nederland dit keer? Aanbieders die eerder mee hebben gedaan waren onder andere CenterParcs, BelVilla, Corendon, D-Reizen, Expedia, Fletcher Hotels, Hotels.com, HotelSpecials, KLM, Transavia, OAD, TUI, Vueling, Vliegwinkel.nl, KRAS en Skyscanner. Maar grote kans dat er dit jaar nog veel meer mee doen.

Dagje weg Cyber Monday 2024

Niet alleen de weekenden weg of de langere vakanties zijn populair tijdens CyberMonday. Ook de dagje weg attracties zijn populair en met korting te boeken. Denk hierbij aan een uitje naar een pretpark, de dierentuin of een andere leuke attractie voor een dagje weg. Tijdens eerdere edities kon u bijvoorbeeld tickets met korting kopen voor Walibi, Dolfinarium, Julianatoren en Disney. Wat wordt uw Cyber Monday dagje weg deal waar u van gaat profiteren dit jaar?

Vliegtickets Cyber Monday 2024

Wilt u niet een complete vakantie boeken en boekt u bijvoorbeeld de vlucht en het hotel los van elkaar? Dan zoekt u waarschijnlijk wel naar goedkope vliegtickets? Die zijn er ook. De Cyber Monday vliegtickets deals zijn erg aantrekkelijk en leveren u veel korting op. Wat wordt uw bestemming?

Cyber Week met Black Friday

De vakantie Cyber Monday aanbiedingen beginnen niet pas met Cyber Monday. Vaak beginnen de kortingen al aan het begin van de inmiddels bekende Black Friday Week. De deals en kortingen kennen echter wel hun hoogtepunt met Cyber Monday. Tijdens de Black Friday Week zijn er dus wel al vele vakantie & dagje weg aanbiedingen te vinden, maar diverse aanbieders doen er nog een flinke schep bovenop qua korting tijdens CyberMonday. Deze kortingsdag wordt in Nederland ook wel gewoon Cyber Maandag genoemd trouwens. De Cyber Monday deals vakantie en dagje uit duren maximaal 24 uur en niet langer. Ze starten om 00.00 uur en eindigen op 23.59 uur. Zorg er dus voor dat u er op tijd bij bent. Veel mensen gaan er om 00.00 uur klaar voor zitten om direct te profiteren. Doet u dat ook dit jaar? We zien u graag terug rond 00.00 uur op Cyber Monday.