Cyber Monday 2023

Wat is het meest ideale moment om een nieuwe computer, televisie, smartphone te kopen? Of zoekt u naar nieuwe kleding, schoenen, speelgoed? Cyber Monday 2023 is misschien wel het beste moment om uw slag te slaan. Op deze dag zijn de kortingen, aanbiedingen en acties zo goed waardoor de prijzen die u nog betaalt superscherp zijn. Zo scherp zijn de rest van het jaar in de meeste gevallen niet. Cyber Monday 2023 is op maandag 27 november en is een dag waarop u die slag kunt slaan als u er op tijd bij bent. Deze kortingsdag duurt namelijk echt maar 24 uur.

Bekijk alle cyber monday deals

Cyber Monday Nederland 2023

Black Friday is over komen waaien uit Amerika en kennen we inmiddels erg goed. De populariteit neemt toe, dat is merken aan de hoeveelheid reclame op radio, tv en online in aanloop naar deze kortingsdag die inmiddels een kortingsweek is geworden. Maar Cyber Monday neemt ook ieder jaar toe qua populariteit. Cyber Monday is op de maandag direct ná Black Friday. De meeste deals lopen door tot en met de maandag, maar er zijn ook merken en winkels die alleen mee doen met Cyber Monday 2023 en niet met Black Friday. Of ze doen er nog net even een interessant schepje boven op qua korting, waardoor de prijzen nóg scherper zijn. Nog meer kans op super deals dus.

Cyber Monday winkels 2023

Er zijn tijdens Cyber Monday 2023 super veel winkels en merken die meedoen met Cyber Monday deals, aanbiedingen en acties. Dat betekent heel veel korting, korting en nog eens korting. Maar waar moet u zijn? Want deze kortingsdag begint om 00.00 uur en is om 23.59 uur écht afgelopen. Om op deze kortingsdag het maximale eruit te halen helpen wij u graag op weg met een overzicht van alle deelnemende Cyber Monday winkels en webshops. Dan kunt u snel selecteren en profiteren door online te shoppen. Een aantal merken doen al meerdere jaren mee en zijn ieder jaar opnieuw populair, waaronder: Coolblue, Zalando, MediaMarkt, Bol.com, BCC, Nike, Vodafone en KPN. Maar er zijn er natuurlijk nog veel meer met te gekke acties. Wij helpen u graag op weg met Cyber Monday shoppen.

Er op tijd bij zijn is erg belangrijk tijdens Cyber Monday 2023; de deals zijn slechts tijdelijk geldig, maar ze raken vaak ook vlot uitverkocht. En u wilt natuurlijk niet achter het net vissen. De beste Cyber Monday deals vindt u daarom overzichtelijk bij ons, zodat die sowieso niet aan uw aandacht ontsnappen. In allerlei categorieën zijn er super deals te vinden: Apple, elektronica, speelgoed, kleding, wonen, witgoed en nog heel veel meer.