Cyber Monday iPhone 13

Zoekt u de beste Cyber Monday iPhone 13 deals? Dan zit u goed. Voor deze mooie nieuwe Apple smartphone: de iPhone 13 hebben wij de Cyber Monday aanbiedingen verzameld. Klik op het logo van uw favoriete winkel en profiteer van iPhone Cyber Monday korting!

iPhone 13 Cyber Monday

In september was het weer zover: Apple kondigde een nieuwe iPhone aan. De opvolger van de iPhone 12, de iPhone 13 zoals te verwachten was qua naamgeving van dit fantastische nieuwe toestel van Apple. Kunt u eigenlijk niet langer wachten met het bestellen van de iPhone 13? Maar wilt u eigenlijk niet de volle mep betalen voor de iPhone 13 of een van zijn varianten die zijn gelanceerd? Dan zit u goed tijdens de Cyber Monday Nederland deals dit jaar. Er zijn namelijk direct diverse aanbieders die stunten met dit nieuwe toestel.

De nieuwe iPhone 13 is er in 4 modellen: iPhone 13, iPhone 13, Mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Welke variant past er het beste bij u? Er is genoeg keuze, en er is dus altijd een model dat past bij uw wensen als het gaat om een smartphone met goede specificaties. Extra mooi is natuurlijk weer dat de nieuwe iPhone 13 ruimschoots is gelanceerd voor Cyber Monday en Black Friday. Dat betekent direct iPhone 13 deals en kortingen. U profiteert daar natuurlijk direct van. Een nieuwe iPhone 13 met korting scoren? Dat doet u dus zeker tijdens de kortingsdag Cyber Monday in de maand november.

De iPhone 13 deals zijn interessant om van te profiteren. De nieuwe iPhone is direct na lancering niet bepaald goedkoop te noemen. Het vorige model, de iPhone 12 wordt ook wat goedkoper na de lancering van de 13, maar als u graag de nieuwste wilt kopen dan kan er wel eens een mooie Cyber Monday deal voorbij komen die de moeite waard is.

Er zijn naar verwachting meerdere winkels met mooie deals tijdens Cyber Monday en Black Friday. We verwachtingen aanbiedingen en deals bij winkels zoals: KPN, MediaMarkt, Vodafone, T-Mobile, Amac, Expert, Coolblue, EP, TELE2, Mobiel.nl en andere webshops. De echte en beste Cyber Monday iPhone 13 deals verzamelen wij voor u op deze pagina en zetten ze in een overzicht. Dan kunt u er direct van profiteren. Voor welk formaat iPhone gaat u deze keer? De 13 Pro en de 13 Pro Max hebben een wat groter scherm dan de Mini en de reguliere 13.

Wilt u zeker weten dat u een iPhone 13 kunt scoren met korting tijdens Cyber Monday Nederland? Zorg dan dat u niet te lang wacht op deze kortingsdag. Want het vorige model van 2020: de iPhone 12 was erg populair tijdens CyberMonday. Wordt deze iPhone de grootste hit van dit jaar in november? Het zou zomaar eens kunnen.

iPhone 13 kleuren

Toe aan een andere kleur iPhone? Dan treft u het want de nieuwe iPhone is beschikbaar in nieuwe kleuren. Dit zijn: rood, sterrenlicht (wit), blauw, roze en middernacht (zwart). Wat is u favoriete iPhone kleur?

iPhone 13 specificaties

Een nieuwe iPhone betekent ook verbeterde prestaties en specificaties, want anders hoeven we geen nieuwe iPhone aan te schaffen natuurlijk. Wat heeft de iPhone 13 u te bieden?

 • De iPhone 13 is qua formaat bijna hetzelfde als zijn voorganger met een hoogte van 146,7mm, een breedte van 71,5mm en een dikte van 7,65mm (wat iets dikker is dan de 12 met een dikte van 7,4mm)
 • Het gewicht van de iPhone 13 is iets toegenomen naar 173 gram.
 • Het scherm is net als bij de iPhone 12 6,1 inch en all-screen oled-display, wel is het scherm nog iets helderder geworden.
 • De camera is wel wat anders. De lenzen zitten nu diagonaal ten opzichte van elkaar, waar ze bij de iPhone 12 nog onder elkaar zaten. Dit zorgt voor minder bewogen foto’s waardoor het nog makkelijker is om mooie foto’s te maken. Verder heeft de camera slimme HDR 4 waardoor het tot maximaal 4 personen kan herkennen op een foto en per persoon het contrast, de belichting en de huidtint aanpast voor een optimaal mooie foto. Daarbij is het nu in de filmmodus mogelijk om de focus te verleggen, een soort van portretmodus tijdens het filmen, zodat de achtergrond in stijl wat waziger wordt.
 • Uiteraard kent de chip een upgrade en wordt de iPhone 13 nu aangedreven door de nieuwe A15 Bionic-chip met een nieuwe 6-core CPU.
 • De batterij is ook weer wat sterker geworden en gaat nu 2,5 uur langer mee.
 • De iPhone 13 is waterbestendig tot maar liefst 6 meter diep
 • Opladen kan draadloos en via de Lightning-poort
 • Uiteraard heeft ook deze iPhone weer Face ID

iPhone 13 prijzen

De iPhone 13 prijzen zijn niet mis. Maar tijdens Cyber Monday kunt u profiteren van deals die erg de moeite waard zijn en flink wat korting opleveren. Er zijn diverse winkels en merken die meteen stunten met iPhone 13 aanbiedingen. Wij verzamelen deze voor u, zodat u vanuit 1 overzicht direct de beste en makkelijkste keuze kunt maken en uw nieuwe iPhone meteen online kunt bestellen. De iPhone adviesprijzen bij de lancering zijn:

 • 128 GB: 909 euro
 • 256 GB: 1029 euro
 • 512 GB: 1259 euro

iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max

De iPhone Pro Max en de iPhone Pro zijn de meest luxe smartphones die Apple in september 2021 heeft gelanceerd. De ververssnelheid is maar liefst 120 beelden per seconde. Geen hapering meer dus op uw telefoonscherp en scherper dan ooit. De Pro 13 en Pro Max 13 hebben 3 cameralenzen en dus een lens extra ten op zichte van het reguliere 13 model. Hiermee is het maken van macrofoto’s mogelijk. Er zijn voortaan geen detail ontbreken op de foto’s die u hiermee maakt. De adviesprijzen van deze toestellen van Apple zijn: 1159 euro voor de 13 Pro en 1259 euro voor de 13 Pro Max. Er is zelfs een variant te koop van de iPhone 13 Pro met een geheugen van 1 TB. Hier hangt wel een flinke prijs aan: 1739 euro voor het toestel.

iPhone 13 Mini

De iPhone 13 Mini is net even wat kleiner dan de reguliere iPhone 13. Deze past hiermee net wat makkelijker in bijvoorbeeld uw broekzak. De iPhone 13 Mini heeft een scherm van 5,4 inch en de adviesprijs is 809 euro.

Cyber Week met Black Friday iPhone 13

Wilt u 1 van de nieuwe iPhones aanschaffen met korting tijdens de Cyber Week? Dan heeft u natuurlijk de kans om uw slag te slaan tijdens Cyber Monday, maar deze week gaat eerder van start. En dat betekent eerder ook kansen op de nieuwste iPhone te scoren: als los toestel of met een abonnement van een top provider in ons land. De iPhone 13 Black Friday deals beginnen eerder dan die van Cyber Monday en zijn natuurlijk ook zeer de moeite waard om van te profiteren. Wilt u er zeker van zijn dat u de nieuwe iPhone 13 kunt bestellen? Houdt dan de Cyber Week / Black Week in de gaten en sla meteen uw slag zodra de eerste aanbiedingen voorbij komen. Dan is de levertijd ook lekker kort als u er vlot bij bent. De Black Friday deals zijn sowieso op vrijdag, maar vaak al eerder in de week beschikbaar. Op de maandag na het weekend is het Cyber Monday. Alvast veel plezier met uw nieuwe smartphone van Apple.