Cyber Monday Monitor

Cyber Monday monitor deals 2024

Op zoek naar de beste Cyber Monday monitor deals 2024? Wij hebben voor u de beste monitor Cyber Monday aanbiedingen verzameld. Klik op het logo van uw favoriete merk of webshop en profiteer van de monitor Cyber Monday korting!

Monitors Cyber Monday

Heeft u een baan waarbij u veel tijd achter een scherm zit? Of bent u gek van gamen? Dan is een goede monitor een absolute must. Er zit namelijk nogal wat verschil in. Met hulp van een goede monitor zorgt u ervoor dat uw ogen meer rust krijgen terwijl ze naar het scherm kijken. Maakt u dus heel wat uren achter een computer? Dan is een goede monitor zeer belangrijk. Bent u een gamer? Dan wilt u alle details natuurlijk goed kunnen zien als u bijvoorbeeld aan het racen of shooten bent. Of werkt u veel thuis? Dan is een extra monitor ook wel erg prettig. Een nieuwe monitor hoeft niet heel duur te zijn. Maar kiest u voor een zeer geavanceerde dan kan het toch nog wel oplopen tot een paar honderd euro, maar ook daarover hebben we goed nieuws, want tijdens Cyber Monday Nederland koopt u ook de geavanceerde monitoren met flink veel korting. U kunt dus aardig wat geld besparen als u een nieuwe monitor op het juiste moment koopt. Dit is zo’n moment: Cyber Monday dit jaar! Waar vindt u de beste Cyber Monday aanbiedingen voor monitoren? Wij helpen u graag op weg. Tijdens eerdere edities van Cyber MOnday kon u een monitor met flink veel korting kopen bij onder andere: MediaMarkt, Bol.com, EP.nl, Coolblue, BCC, Expert, Amazon, Alternate, Wehkamp, Blokker, Kruidvat en diverse andere winkels. Wij verzamelen de deelnemende winkels voor u op deze pagina zodat u snel bij de beste aanbieding bent.

4K en curved monitor Cyber Monday

Gaat u voor een wat luxere monitor? Eentje met haarscherp beeld/ Dan kunt u gaan voor een 4K monitor. Een 4K monitor is echt heel scherp qua beeld en zorgt ervoor dat u series en games nog scherper kunt zien. Ook Netflix of Videoland kunt u uitstekend bekijken op een 4K scherm. De 4K Cyber Monday deals zijn er wel degelijk en leveren u flink veel korting op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan MediaMarkt of Coolblue. Vele merken hebben een 4K scherm in de collectie: AOC, BenQ, LG, Philips, Samsung, Acer, Asus, Dell, Eizo, HP, MSI en ga zo nog maar even door. Er zit sowieso een model bij dat goed bij uw wensen past die ook nog eens flink veel korting heeft vandaag.

Gaming monitor Cyber Monday

Ook voor de gamefanaten is er goed nieuws; Tijdens Cyber Monday deals kunt u de beste game schermen kopen met heel veel korting. Bij een gamescherm is het natuurlijk erg belangrijk dat er een snelle reactietijd is en nog meer scherpte zodat u elk detail van de game goed meekrijgt en er op kan anticiperen als dat nodig is. De reactietijd is erg belangrijk om op te letten. Gelukkig zijn er ook vele merken die een gaming monitor leveren, waaronder Samsung, LG, Acer, Asus, Lenovo, HP. Het juiste scherm zorgt ervoor dat u misschien wel de game wint. Een gaming monitor kan flink wat kosten en daar is nu dus flink op te besparen. Andere zaken waar u op kunt letten bij de aanschaf zijn: de beeldverhouding, de verversingssnelheid, het paneeltype en de beeldresolutie. Welke gaming monitor gaat u aanschaffen met Cyber Maandag?

Cyber Week met Black Friday

De monitor Cyber Monday aanbiedingen zijn slechts 1 dag verkrijgbaar: op Cyber Monday zelf. Cyber Monday is direct na het weekend van Black Friday. En dat betekent dat het eerder in de week ook al mogelijk is om de beste Black Friday deals te scoren. In de week van Black Friday beginnen er al heel veel winkels en merken met monitor deals. Deze monitor deals kennen hun eerste hoogtepunt qua korting tijdens Black Friday. In het weekend zijn de aanbiedingen ook nog verkrijgbaar en op maandag kennen deze een absoluut hoogtepunt. Want tijdens Cyber Monday deals doen heel veel winkels en merken er nog een flinke schep bovenop als het om de korting gaat. Hierdoor zijn de Cyber Monday aanbiedingen soms nog flink wat scherper dan de Black Friday aanbiedingen eerder in de week. Wees er wel echt op tijd bij want de Cyber Monday korting start om 00.00 uur en duurt echt maar tot 23.59 uur. Gaat u er op tijd klaar voor zitten dit jaar? Vele Nederlanders doen sowieso met u mee.