Cyber Monday Bedden

Cyber Monday bedden deals 2024

Op zoek naar de beste Cyber Monday bedden deals 2024? Wij hebben voor u de beste bedden Cyber Monday aanbiedingen verzameld. Klik op het logo van uw favoriete merk bed of winkel en profiteer direct van de bedden Cyber Monday korting!

Bedden Cyber Monday

De meeste uren op een dag besteed u op dit meubelstuk: het bed! De meeste mensen slapen zo’n 6 tot 9 uur per nacht en daarmee liggen we op jaarbasis heel wat uren in bed. Daarom is het erg belangrijk dat uw bed van goede kwaliteit is zodat u een goede nachtrust heeft. Het bed moet goed liggen, u moet er zich prettig in voelen zodat u er vele uren lekker diep in kan slapen. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat u overdag veel energie heeft en daardoor veel gedaan krijgt. Een goed bed is dus erg belangrijk, maar ook een relatief dure aanschaf. Is uw bed eigenlijk aan vervanging toe? Of wilt u wel een wat groter bed? Van een 1-persoons bed naar een 2-persoons bed? Of juist andersom omdat u weer wat kleiner gaat wonen alleen? Dan is een bed sowieso nodig. Een bed kan vrij prijzig zijn, maar als u een bed op het juiste moment in het jaar aanschaft dan kan u dat flink wat euro’s schelen. Eén van die momenten is Cyber Monday Nederland. Deze kortingsdag, die meestal in de maand november valt is erg aantrekkelijk als u een goedkoop bed wilt kopen. Vele dure beddenmerken en winkels geven flink veel korting op de nieuwste bedden. Aantrekkelijke aanbiedingen dus.

Er zijn vele soorten bedden waar u uit kunt kiezen: een eenpersoons bed, een tweepersoons bed, een twijfelaar, een boxspring, een babybed, een kinderbed, een stapelbed, een hoogslaper, een halfhoog slaper, tienerbed, slaapbanken, vouwbanken, opklapbedden, bedden met opbergruimte, bedden met bodem en matras, seniorenbedden, bedframes. Er is dus heel veel keuze. In elke slaapkamer is er wel een geschikt bed te vinden en te koop met korting tijdens CyberMonday.

Tijdens de eerdere edities van Cyber Monday kon u onder andere korting op bedden krijgen bij bijvoorbeeld winkels zoals Goossens, Beter Bed, Coolblue, IKEA, OTTO, LeenBakker, Swiss Sense, Auping, MADE, fonQ, Beddenreus, Bol.com, JYSK, Home24, VidaXL, Dekbed Discounter en diverse andere beddenwinkels. Grote kans dat ze dit jaar ook weer meedoen en misschien nog wel wat meer korting geven dan vorig jaar. Houd ze dus goed in de gaten en volg ons overzicht van deelnemende winkels.

Boxspring Cyber Monday

Eén van de populairste soort bedden is absoluut de boxspring. In vele slaapkamers is er een boxspring te vinden. Maar wat is een boxspring? Een boxspring is erg comfortabel en is in feite een matras-bedbodem combinatie waardoor er eigenlijk 2 matrassen op elkaar liggen. De bedbodem bestaat over het algemeen uit een gestoffeerde box met veren, en het topmatras dat er bovenop komt zorgt voor het zachte oppervlak. Met een goede boxspring kunt u waarschijnlijk wel zo’n 10 tot 15 jaar vooruit. Het is dan ook een flinke aanschaf. De Cyber Monday boxspring deals zijn erg interessant om van te profiteren.

Matras Cyber Monday

Het gaat natuurlijk niet alleen om het bedframe, het matras is eigenlijk het allerbelangrijkste, want daar ligt u op en dat zorgt ervoor dat u lekker comfortabel kunt slapen. Er zijn allerlei soorten matrassen, denk hierbij aan een schuimmatras, een veren matras of een latex matras. En bij een schuim matras is er weer onderscheid te maken in een koudschuim matras en een traagschuim matras. Belangrijk is sowieso om even te gaan proef liggen en te testen in de winkel, dan kunt u tijdens Cyber Monday online uw slag slaan.

Cyber Week met Black Friday

Niet alleen tijdens de Cyber Monday bedden deals kunt u profiteren van veel korting op een bed, matras of boxspring, want de week die vooraf gaat aan Cyber Monday Nederland is de week van Black Friday. De Black Friday deals beginnen vaak al aan het begin van de week op maandag. De Black Friday bedden deals kennen hun hoogtepunt rond de vrijdag: Black Friday zelf. Maar ook in het aansluitende Black Weekend zijn de deals nog verkrijgbaar tegen hun scherpe prijs. Direct na het weekend is het dan Cyber Monday met vaak nog net wat hogere kortingen en betere deals, maar soms zijn de beste deals al op. Durft u te wachten? Of gaat u voor een Black Friday bedden deal?