Cyber Monday Bol.com

Bol.com Cyber Monday actie

  • Webshop: www.bol.com
  • Cyber Monday korting 2024: hoge kortingen op veel artikelen

Profiteer nu van Cyber Monday bij Bol.com


Bol.com Cyber Monday eerdere edities

  • Cyber Monday korting 2020: hoge kortingen tot 70% op veel artikelen
  • Cyber Monday 2019 korting: kortingen tot maar liefst 85%
  • Cyber Monday 2018 korting: het was een enorm kortingsfestival bij Bol.com. U kon profiteren van kortingen op o.a. Fifa 19, PS4, XBox, monitoren, parfum, Sonos, smartphones, printers, pannen, Rituals, Chromebooks en nog heel veel meer.

Over Bol.com

De kans is klein dat u nog nooit iets heeft besteld bij deze bekende Nederlandse webshop. Bol.com is een van de grootste webshops van ons land. Er zijn jaarlijks meer dan 7 miljoen mensen uit ons land die een bestelling doen bij Bol.com. De webshop bestaat inmiddels al een flinke tijd. In 1999 werden ze opgericht door Daniel Ropers. Maar inmiddels zijn ze onderdeel van Ahold en proberen ze zichzelf steeds te vernieuwen zodat u daar meer gemak van heeft.

Het Bol.com assortiment is door de jaren heen flink gegroeid. Daar waar ze ooit zijn gestart met de verkoop van boeken kunt u nu werkelijk voor bijna alles bij ze terecht. Om u een beetje een beeld te geven van wat ze zoal verkopen: laptops, games, muziek, e-readers, accessoires, soundbars, koptelefoons, TV’s, beddengoed, babyspullen, make-up, luchtjes, parfums, lichaamsverzorgingsproducten, smartphones, printers, tassen, sieraden, meubels, banken, stoelen, tafels, kasten, kattenvoer, hondenvoer en nog heel veel meer. Het is echt teveel om op te noemen, maar des te meer de moeite waard om een kijkje te nemen in de Bol.com winkel.

Bol.com Cyber Monday

Online aankopen doen bij Bol.com is altijd makkelijk en leuk. Het hele jaar door zijn er wel aanbiedingen en kortingen te krijgen waar u als klant van kunt profiteren. In sommige gevallen heeft u bij het bestellen wel een kortingscode, actiecode of coupon nodig, maar vaak is er ook gewoon een korting geldig op een vast deel van het assortiment. Dan krijgt u de korting dus automatisch in uw winkelmandje. Want wat dacht u bijvoorbeeld van Singles Day, waarop u in 2017 al 30% korting kreeg op koptelefoons en handtassen van Valentino of wat dacht u van de Bulk Alert SuperDeals of de Games Voordeelweken of van Black Friday. Genoeg momenten door het jaar heen dus waar u kunt profiteren van korting online. Maar ze doen ook mee met Cyber Monday Nederland. Op deze dag kunt u rekenen op hoge online korting. Cyber Monday is altijd op de laatste dag van het Cyber Weekend. Dit weekend trapt altijd af met Black Friday op de vrijdag voor het weekend en eindigt na 4 dagen dus met Cyber Monday. Heel veel online korting in een korte periode.

Welke Bol.com Cyber Monday deals kunt u verwachten?

Vorig jaar tijdens Cyber Monday 2021 deed Bol.com ook mee met een lange kortingsperiode. Ze noemde dit zelf namelijk Bol.com Black Friday Festival. Maar liefst 8 dagen lang kon u producten met een flinke korting kopen. Ideaal zo vlak voor sinterklaas en met kerst in aantocht. U kon allerlei producten met een hoge korting kopen om later cadeau te geven met de feestdagen. Dit is nog geen garantie dat ze met Cyber Monday 2024 weer meedoen met deze korting, maar de kans is wel erg groot. Wat gaat u dit jaar kopen met extra korting?

Wanneer is Cyber Monday 2024?

Cyber Monday begint op maandag 2 december 2024. De acties en kortingen beginnen waarschijnlijk al op Black Friday. Grote kans dat de acties en kortingen het hele weekend duren. Dus zet dit Cyber Weekend in uw agenda en sla uw slag.

Cyber Monday Nederland wordt elk jaar groter en groter. En dus elk jaar leuker en leuker om te gaan shoppen op deze dag. Wilt u weten welke Cyber Monday deals er allemaal zijn of welke winkels er meedoen? Maak dan gebruik van de overzichten die wij voor u hebben gemaakt om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Wij wensen u alvast veel plezier tijdens het winkelen.

Profiteer nu van Cyber Monday bij Bol.com