Cyber Monday BCC

BCC Cyber Monday actie

  • Wanneer? Maandag 27 november 2023
  • Webshop: www.bcc.nl
  • Cyber Monday korting 2023: hoge kortingen op veel artikelen

Profiteer nu van Cyber Monday bij BCC


BCC Cyber Monday eerdere edities

  • Cyber Monday korting 2020: hoge kortingen tot 40% op veel artikelen
  • Cyber Monday 2019 korting: 40% korting op veel producten
  • Cyber Monday 2018 korting: tijdens deze editie kreeg u tot maar liefst 30% korting op heel veel elektronica. Dit leverde mooie deals op van onder meer HP, Apple, smartphones, Philips, Sony, Samsung, Bose, Sonos, camera’s, printers, laptops, computers, soundbars, koptelefoons en nog heel veel meer.

Over BCC

Kent u BCC niet? Die kans is erg klein. Deze grote elektronica keten bestaat namelijk al sinds 1969 in ons land onder de huidige naam. Met meer dan 70 winkels door ons land is er bijna altijd wel eentje bij u in de buurt te vinden. Heeft u geen zin om naar de winkel toe te gaan? Dan kunt u ook altijd gebruik maken van de BCC online shop die sinds 2005 bestaat.

Het assortiment bij deze winkel is enorm. Teveel om op te noemen, want u kunt er zoal terecht voor bijvoorbeeld een nieuwe TV, vriezer, magnetron, camera, hoofdtelefoon, stofzuiger, computer, laptop, smartwatch, alarmsysteem, radio, mobiele telefoon en ga zo nog maar even door. Alles op het gebied van elektronica en natuurlijk van alle bekende merken zoals HP, Apple, Philips, Sony, LG, Samsung en ga zo nog maar even door. Komt u er zelf niet uit wat het beste is voor u? Dan geven ze u graag deskundig advies. Zo weet u zeker dat u bij het beste product uitkomt voor uw situatie en passend bij uw budget.

Shoppen bij BCC betekent profiteren van gemak en 6 beloftes: de beste prijs, het beste advies, de juiste keuze, het meeste gemak, de beste service en een duurzame keuze. U betaalt dus echt nooit teveel bij BCC. Want ze doen dagelijks een controle op de prijzen bij enkele grote bekende concurrenten en als zij hun prijs verlagen dan doet BCC dat ook meteen. En ziet u binnen 14 dagen na uw aankoop ergens een lagere prijs? Dan doen ze daar niet ingewikkeld over en krijgt u het verschil gewoon terug als u daar om vraagt. Dat is wel zo vriendelijk tenslotte.

BCC Cyber Monday

Online kopen bij BCC is altijd een feestje, want het hele jaar door zijn er aanbiedingen en kortingsmogelijkheden waar u van kunt profiteren. In sommige gevallen heeft u daar wel een kortingscode, coupon of actiecode voor nodig, maar vaak is er ook gewoon een korting op het hele assortiment geldig of op een deel daarvan. Wat dacht u bijvoorbeeld van Singles Day waar ze sinds 2017 aan meedoen of van Black Friday? Waarbij u een heel weekend kunt profiteren van korting. Maar ze doen ook kmee als het gaat om Cyber Monday Nederland. Op deze dag kunt u rekenen op een flinke online korting. Cyber Monday is altijd de laatste dag van het Cyber Weekend. Dit weekend begint altijd op de vrijdag met Black Friday en eindigt na 4 dagen met Cyber Monday. Heel veel online korting dus in een korte periode. Een ideaal moment om bijvoorbeeld uw sinterklaas inkopen te doen.

Welke BCC Cyber Monday deals kunt u verwachten?

Vorig jaar tijdens Cyber Monday 2017 deed BCC ook mee met een kortingsactie waarbij u korting kreeg tot 30% op een heleboel verschillende artikelen. Sowieso waren bijna alle prijzen verlaagd. Zo vlak voor Sinterklaas en met de Kerst in aantocht was dit een ideaal moment om alvast een cadeau op het gebied van elektronica te kopen. Er was voldoende inspiratie op te doen door gebruik te maken van de heldere overzichten met actieproducten. Zo kon het eigenlijk nooit fout gaan. Dit is nog geen garantie dat ze met Cyber Monday 2023 weer meedoen met deze korting, maar de kans is wel erg groot. Wat gaat u dit jaar kopen met extra korting?

Wanneer is Cyber Monday 2023?

Cyber Monday begint op maandag 27 november 2023. De acties en kortingen beginnen waarschijnlijk al op Black Friday. Dat is op vrijdag 24 november 2023. Grote kans dat de acties en kortingen het hele weekend duren. Dus zet dit Cyber Weekend in uw agenda en sla uw slag.

Cyber Monday Nederland wordt elk jaar groter en groter. En dus elk jaar leuker en leuker om te gaan shoppen op deze dag. Wilt u weten welke Cyber Monday deals er allemaal zijn of welke winkels er meedoen? Maak dan gebruik van de overzichten die wij voor u hebben gemaakt om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Wij wensen u alvast veel plezier tijdens het winkelen.

Profiteer nu van Cyber Monday bij BCC