Cyber Monday Scotch and Soda

Scotch & Soda Cyber Monday actie

Profiteer nu van Cyber Monday bij Scotch and Soda


Scotch and Soda Cyber Monday eerdere edities

  • Cyber Monday korting 2020: korting op een heel groot deel van de collectie.
  • Cyber Monday korting 2019: 20% korting op een heel groot deel van de collectie.
  • Cyber Monday 2018 korting: nieuwe kleding bij Scotch kopen kon met maar liefst 20% korting. Heel veel kleding, fashion en mode met een leuke korting!

Over Scotch & Soda

Er is een kleine kans dat u dit mooie merk nog niet kent. Dit merk is de laatste jaren erg populair en bekend geworden. De producten van Scotch & Soda zijn in vele winkels te koop, zoals Zalando, de Bijenkorf, Wehkamp en Hudson’s Bay, maar u kunt natuurlijk ook bij ze terecht in hun eigen winkels, wat dacht u bijvoorbeeld van Scotch and Soda Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? Daar vindt u mooie winkels van dit merk. En heeft u geen zin om naar de winkel te gaan, omdat u zeker weet dat u het toch wel past? Dan biedt de Scotch and Soda webshop de oplossing om online te shoppen.

De producten van Scotch and Soda zijn rijk aan details, ze zijn goed betaalbaar en van uitstekende kwaliteit. Zowel de look van de producten is tip top in orde, maar ook aan de afwerking van de binnenkort wordt altijd goed gedacht. Het merk bestaat al langere tijd, namelijk sinds de jaren 80, maar sinds 2001 zijn ze een soort van nieuwe start begonnen. Al snel werden er speciale kledinglijnen voor mannen en vrouwen toegevoegd onder de namen Scotch Shrunk en Maison Scotch. Maar ook R’Belle is een zusje van het merk. En het bleef uiteindelijk niet alleen bij kleding, want in 2010 werd er ook een eerste parfum gelanceerd onder de naam Barfly. In totaal zijn er inmiddels wereldwijd ruim 90 winkels en zijn er meer dan 7.000 verkooppunten waar u de collecties kunt verkrijgen. Absoluut een merk met veel stijl.

Het Scotch and Soda assortiment is ruim, zowel dames, heren, jongens en meisjes kunnen er terecht voor een complete outfit. U kunt er onder andere terecht voor badmode, basics, blazers, gilets, broeken, blouses, jacks, jassen, jeans, jumpsuits, jurken, lingerie, rokken, shorts, sweaters, tops, t-shirts, truien, vesten, boxershorts, sokken, zwembroeken, polo’s en nog heel veel meer.

Scotch and Soda Cyber Monday

Shoppen bij het mooie merk Scotch & Soda is altijd erg leuk. Het hele jaar door zijn er leuke kortingen of aanbiedingen waarmee u uw slag kunt slaan, denk hierbij bijvoorbeeld aan de Scotch and Soda sale periode. Soms heeft u een online kortingscode, actiecode of coupon nodig, maar meestal kunt u gewoon shoppen zonder dat u een code nodig heeft en is de korting gewoon van toepassing op een deel van het assortiment en krijgt u de Scotch and Soda korting gewoon meteen. Maar er zijn nog meer momenten waarop u kunt genieten van een mooie korting, want wat dacht u bijvoorbeeld van Glamour Day? Of van Black Friday? Dan kunt u rekenen op een fikse hoge korting deal. Maar ze doen ook mee aan Cyber Monday Nederland. Op deze dag in het jaar kunt u rekenen op een flink hoge online korting. Cyber Monday is altijd de laatste dag van het Cyber Weekend. Dit weekend begint met Black Friday aan het begin van het weekend en eindigt 4 dagen later met Cyber Monday. Heel veel online korting dus in een korte periode.

Welke Scotch and Soda Cyber Monday deals kunt u verwachten?

Vorig jaar kon u tijdens Black Friday en Cyber Monday 2022 ook genieten van korting bij deze webshop. U kreeg toen 20% korting op een groot deel van de collectie. Zo kon u dus heel aantrekkelijk een nieuwe outfit scoren voor de decembermaand met sinterklaas en kerst. Dit is nog geen garantie dat ze weer meedoen met Cyber Monday, maar de kans is wel erg groot natuurlijk. Wat gaat u dit jaar kopen met extra korting?

Wanneer is Cyber Monday 2024?

Cyber Monday begint op maandag 2 december 2024. De acties en kortingen beginnen waarschijnlijk al op Black Friday. Grote kans dat de acties en kortingen het hele weekend duren. Dus zet dit Cyber Weekend in uw agenda en sla uw slag.

Cyber Monday Nederland wordt elk jaar groter en groter. En dus elk jaar leuker en leuker om te gaan shoppen op deze dag. Wilt u weten welke Cyber Monday deals er allemaal zijn of welke winkels er meedoen? Maak dan gebruik van de overzichten die wij voor u hebben gemaakt om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Wij wensen u alvast veel plezier tijdens het winkelen!

Profiteer nu van Cyber Monday bij Scotch and Soda