Cyber Monday 2022

Cyber Monday 2022 wordt een spektakel: korting, korting en nog eens korting. Er zijn zoveel Cyber Monday aanbiedingen dat de kans groot is dat u door de bomen het bos niet meer ziet. En daar helpen we u bij. De beste Cyber Monday deals vindt u namelijk bij ons. Eén mooi overzicht met alle Cyber Monday kortingen van 2022.

Cyber Monday 2022 deals

Waar kunt u profiteren van Cyber Monday deals 2022? Klik op het logo van uw favoriete merk of winkel en pak direct Cyber Monday korting.Wanneer is Cyber Monday 2022?

Cyber Monday 2022 is op maandag 28 november 2022. Cyber Monday is net zoals andere jaren de eerste maandag na Black Friday. Black Friday hangt samen met de datum van Thanksgiving. En Thanksgiving is altijd op de 4e donderdag in november. In Nederland vieren we geen uitgebreide Thanksgiving, maar in Amerika wel. Door start men na Thanksgiving dan ook traditiegetrouw met het doen van de decemberinkopen richting kerst. Oftewel, ze starten met het inslaan van de kerst cadeaus. En dat doen ze graag met veel korting op Black Friday, Cyber Monday en dus eigenlijk het hele Black Friday weekend of ook wel het cyber weekend genoemd. Het Cyber Weekend 2022 loopt van vrijdag 25 november tot en met maandag 28 november 2022. De Black Friday aanbiedingen lopen vaak het hele weekend door en lopen over in de Cyber Monday 2022 aanbiedingen dit jaar. Sommige merken en webshops doen er qua korting nog een schepje bovenop. Dat maakt deze kortingsdag zo aantrekkelijk.

Cyber Monday 2022 is op maandag 28 november 2022 en start om 00.00 uur precies en duurt tot en met 23.59 uur op dezelfde dag. U heeft dus slechts 24 uur de tijd om te profiteren van de Cyber Monday 2022 kortingen. Zorg dat u er op tijd bij bent. Wilt u ’s nachts direct gaan shoppen? Gebruik ons overzicht en sla meteen uw slag. U bent echt niet de enige.

Wanneer is Thanksgiving?

We benoemden het zojuist al even. Het moment waarop de kortingsdagen vallen hangt helemaal samen met de datum van Thanksgiving. De komende jaren is het Thanksgiving op:

 • Thanksgiving 2020 was op donderdag 26 november
 • Thanksgiving 2021 was op donderdag 25 november
 • Thanksgiving 2022 is op donderdag 24 november
 • Thanksgiving 2023 is op donderdag 23 november

Wanneer is Black Friday?

Black Friday is altijd direct na Thanksgiving. Thanksgiving is op donderdag en Black Friday is altijd, zoals de naam al zegt, op vrijdag. Deze dag wordt ook wel gewoon Zwarte Vrijdag genoemd. De komende jaren valt dat dus op:

 • Black Friday 2020 was op vrijdag 27 november
 • Black Friday 2021 was op vrijdag 26 november
 • Black Friday 2022 is op vrijdag 25 november
 • Black Friday 2023 is op vrijdag 24 november

Cyber Monday de komende jaren

Doordat we nu weten wanneer het de komende jaren Cyber Monday (Cyber Maandag) is, weten we ook op welke datum het valt:

 • Cyber Monday 2020 was op maandag 30 november
 • Cyber Monday 2021 was op maandag 29 november
 • Cyber Monday 2022 is op maandag 28 november
 • Cyber Monday 2023 is op maandag 27 november

Cyber Monday Nederland 2022

De editie van deze Cyber Monday Nederland wordt nog leuker en beter dan vorig jaren. Waarom? Er gaan nog veel meer winkels en merken meedoen en de kortingen worden erg aantrekkelijk. Het is natuurlijk een gek jaar in ons land (en de rest van de wereld) met het COVID-19 / Corona virus. We shoppen nog wel, maar meer online. En veel merken en webshops hebben last van een minder goed jaar lijkt het. En dat willen ze goed maken in de maand november met onder andere een mooie Black Friday Week of Cyber Week. Dat betekent extra veel korting waar u van kunt profiteren. Met Cyber Monday 2022 moet u er alleen wel op tijd bij zijn omdat de kortingen slechts 1 dag geldig zijn. Misschien dus toch direct om 00.00 uur profiteren? Of tijdens de pauze op uw werk even online shoppen? Het kan ook ’s avonds nog, maar misschien vist u dan net achter het net.

Wat maakt Cyber Monday 2022 leuk?

De aanbiedingen! Er zijn zoveel mooie aanbiedingen te scoren. Er zijn meerdere populaire categorieën, waaronder: elektronica, kleding, schoenen, parfum, accessoires, computers, laptops, smartphones, witgoed en ga zo nog maar even door. Veel mensen starten dan ook al met het inkopen voor de kerst of doen lastminute sinterklaas inkopen met korting. Zo koopt u met hetzelfde budget namelijk veel meer cadeaus. En dat is altijd leuk! Er zijn elk jaar meer en meer webshops en merken die meedoen en dat maakt het shoppen nog leuker, want ze willen u allemaal de hoogste korting geven. Bekende webshops doen al jaren mee zoals Wehkamp, Zalando, Bol.com, Bijenkorf, Zara, MediaMarkt, Coolblue, ASOS, Douglas, ICI PARIS XL, Intertoys, Bershka en vele andere grote merken. Er doen ook elk jaar meer en meer onbekendere merken mee voor het grote publiek en daar koopt u vaak de leukste dingen! Het maakt niet uit wat u zoek: een Playstation, schoenen, jeans, een winterjas, truien, jurken, pumps, sneakers, smartphones, kleding, Nintendo Switch, Apple, iPhones, Fifa of accessoires voor een compleet nieuwe inrichting van uw woning (bank, bed, tafel, stoelen, matras, salontafel, planten), het is er echt allemaal met Cyber Monday 2021 deals. De leukste aanbiedingen vindt u bij ons.

Cyber Monday betekenis

Tot slot nog iets over de Cyber Monday betekenis. Wat betekent het precies? Om te beginnen is het gewoon een kortingsdag. En niet zomaar eentje. Eentje waarop u de hoogste online kortingen kunt scoren die er zijn in een jaar. Een belangrijke dag dus als u gek bent op aanbiedingen. Maar waar komt het vandaan? Het is bedacht als tegenhanger van Black Friday, dat zich met name op de winkelende mensen richtte in de straat. In de loop der tijd is dat ook veranderd en speelt Black Friday online een grotere rol. Maar de webshops vonden dan toendertijd niet eerlijk en begonnen met een online only kortingsdag: Cyber Maandag. En dat is in de loop der jaren groter en groter geworden met meer aanbiedingen en heel veel deelnemende winkels.